reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witamy! Napisz nam coś więcej o sobie i maluszku. Mało nas tu trochę a to dziwne, bo województwo nasze do najmniejszych to nie należy :dry:

Małż na budowie wylewa posadzki a ja z bąblem znów cały dzień sama - tzn z mama jeszcze. Kryzys małżeński zażegnany mam nadzieje ze na dobre :dry:
Pogoda obrzydliwa, zimno i pada troszkę. A miałam nadzieję na dłuuugi spacerek.

Mało nas tu trochę a to dziwne, bo województwo nasze do najmniejszych to nie należy :dry:
mało to nas tu też nie jest ale za to mało na forum dziewczyny zaglądacie. Gdyby co dziennie każda zajrzała to byłoby zupełnie inaczej i na pewno weselej :sorry2: :tak:

witaj Aniu!!:-) miło że do nas zajżałas i mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej;-) koniecznie napisz cos wiecej o sobie i swoich skarbach:-)

A u nas trawją porządki, ja piore firany i zaraz wieszam, duzo mi juz nie zostało a to tylko dzieki mojemu kochanemu mężowi który mi pomaga:-p
No a na 17 startujemy na imprezkę grilową!!!!! :-)

pozdrawiam!!

Kinga - to u was taka ładna pogoda? U nas leje jak z cebra i tak zimno, że trzeba w piecu rozpalać. Mój mąż wróci pewnie zziębnięty jak nie wiem, mam nadzieję tylko, że się nie przeziębi.

reklama
witam słłonecznie!!!!!:-) bo taka pogoda dzisiaj w Olsztynie.

Męża własnie wysłałam na spacerek z Neluszką a ja smigam zaraz na drzemke. Kurcze coś się zaziebiłam i wolę zostać w domku pod kołderką:rofl2:.

Kinga miłej imprezki życze. Koniecznie napisz jak byłi no i standardowo zdjecie Bomba!!!!! Niezły przystojniacha robi sie z Twojego Filipka:tak:

AnnaS witaj u nas na BB:-) Koniecznie napisz coś o sobie :tak: czekamy !!!! na fotki !!!

Nineczko ciesze sie bardzo że kryzysik zażegnany kurcze tak czasami bywa samo życie ale dobrze że już jest ok ;-) i to najważniejsze tak trzymać.

A reszta kobitek HALLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Odzywac sie bo sie poobrażamy :-p:-p:-p:-p:-p

Miłej niedzieli laski !!!!!!

Do góry