reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć dziewczęta!
Bylyśmy dziś z Hanutem na ponad 2 godzinnym spacerku (może trochę schudnę jak ta zima jeszcze potrwa - przebicie się z wózkiem przez tą zmrożoną kaszę to parę kalorii mniej :-D), dokupilyśmy parę ciuszków, bo mi klucha jak na drożdżach rośnie.
Dziś zalożylam jej śpiworek przeznaczony dla dzieci w wieku 6 miesięcy - dostalam od koleżanki, której córeczka mając roczek w nim śmigala :szok:
A zaraz będzie dzień dobroci dla zwierząt i mamusia idzie do fryzjera :-) Niestety wyjazd do Bialego planowany najwcześniej na Wielkanoc a wyplosz już się ze mnie zrobil że lo matko :dry: i musze zaufać pani Ani:baffled: (już się boję :-D).

reklama
Nineczko mam nadzieje ze bedzie dobrze :) Ja tez ostatnio odwiedzilam salon fryzjerski :-) Niby drobnostka a tak cieszy :happy:

Amelka tez wyrasta ze wszystkiego w piorunujacym tempie. Ostatnio tez kupilam jej kilka nowych ciuszkow :-) mam przy tym wieksza radoche niz jak sobie cos kupuje :-)

witam
nineczka to poprosimy o fotki cóz ta ,,pani ania " nawydziwiała. napewno bedzie ok, ;-)
maja juz spi
ja po pracy
nie mam humoru
boli mnie głowa
jestem głodna
wypiła bym hebrate ale mi sie nie chce nawet zrobic
eeeeeeeeh chyba pojde spac ...jeden dzien mniej :wściekła/y:

MADZIA - ja od godz 17tej jestem w podobnym nastroju.
Pani Ania zrobila mi na glowie czort wie co, beznadzieja totalna, trochę poczekam zanim odrośnie :wściekła/y:
Na dodatek z Hanią znowu jest gorzej i jutro znów nas czeka wizyta u lekarza :no:
Od 2 godzin próbuję pobrać jej siuśki (na ranne się nawet nie nastawiam, już dziś rano próbowalam wszelkimi sposobami i nic) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wymiękam...
Na dodatek mąż mnie wku...rzyl. Mala plakala przy próbie lapania tych cholernych siuśków bo bylo jej nie wygodnie. I co otzymalam w zamian za moje męki? " Znęcasz się nad nią!! Zostaw biedne dziecko" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może ja też lepiej pójde już spać...

Oj biedna Hania! najgorzej jak przywlecze sie jedno choróbsko i pozniej sie trzyma!!
Nineczka teraz modne jest "nie wiadomo co" na głowie:-) na pewno ładnie wygladasz:-)

a ja dzisiaj potwornie sie nudze. Dałam sobie wolne od pracy, tzn w pracy jestem ale nic nie robię;-) popijak capucino, czytam gazety i buszuje w necie!

Cześć!
Oj dziewczyny widzę że wczoraj Was złe humory dopadły... :sick: A my dzisiaj u lekarza byłyśmy i Julka ma jakąś infekcję kataralną :baffled: kupiłyśmy leki, na szczęście bez antybiotyku i się leczymy :szok: . To do jutra - mam nadzieję że będe miała chwilę żeby się pojawić ;-) W poniedziałek wyjeżdżam i czeka mnie pracowity weekend... pakowanie, sprzątanie itd :szok: Chwilowo się pożegnam - do "zobaczenia" za tydzień tj 20.02
Aha ! Natala powodzenia na operacji bo to chyba jakoś tak będzie w tym czasie :confused: PA! Pa!

witam
grubelku zapakuj mnie prosze ze soba .....bede grzeczna;-) :-) obiecuje:-D :-)
mi humor powraca z zaraz znów dół mnie łapie
wkur... sie bo pękł mi nit od wózka ja pier.... dałam tysiac za spacerówke a ona sie rozpier....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ale miły kolega mojego męza pospawa ładnie i nie bedzie ani śladu a;e ile zachodu teraz ...musi mi ja zabrac i bede dwa dni bez wozka wiec nigdzie dalej nie pojedziemy tylko na piechotke po osiedlu zostaje aaaaa no i teraz sanki ...bo sniegu ze ho ho
az całkiem inaczej:-) :-) :-) :-) :-) :-)
w pracy spieprzyłam wazna robote ale szefowa łaskawca ;-) no najwyzej po premii poleci (uhahahaha jakiej premi nigdy takowej nie dostałam wiec sprawa bez echa zostanie )
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
nineczka trzymajcie ...po ciezkich dnia przychodza te słoneczne :confused:
a mąz jak to mąz ja bym mu wreczyła dzidzilka i niech łapie moczyk ...ciekawe ile by mu to zajęło ....:laugh2: mojemu chyba z tydzien :laugh2: a wiec głowa do góry

Ach... ci mężowie!! Mój czasami doprowadza mnie do gorączki!!! ostatnio stwierdził, że sie nudze w domu a ja wracam z pracy, zabieram Antka i nie zawsze z nim uda mi sie cos w domku zrobić, niech sam z Nim posiedzi cały dzień to zobaczymy ale sie narobi;-)
Grubelek ja też chce jechac! Ale ci zazdroszcze, wyjezdzasz na wakacje!! Superowo!!!! Kup sobie tam cos ładnego:-)
Trzymamy ksciuki z Julke i Hanie!! Wracajcie do zdrowia !!

Ja jutro jade na narty ale nie do Gołdapi tylko koło Ełku, podobno góra jest superowa, pojedziemy, zobaczymy!!! zapowiada sie miły weekendzik!!!

Grubelku zyczye Ci super wypoczynku!! :-) Pisalam juz ze operacja sie odwlecze troche ale i tak dziekuje za pamiec :happy:

U nas tylko snieg, snieg, snieg................... i SNIEG :-) NIby ciesze sie ze zima w koncu przyszla ale troche to meczace, te chodzenie po chodnikach pelnych sniegu :baffled:

Dzis ogrnelo mnie szalenstwo zakupow :-) znalazlam nowy sklep w Mragowie z ciuchami dla dzieci jak i starszych osob :happy: Kupilam Amelce sliczne polarowe ogrodniczki i dresik w kwiatuszki :-) A ceny oszalamiajaco nieskie!!! Kolezanka nie mogla mnie wyciagnac z tego sklepu :-p

Bardzo sobie tym humor poprawilam i mam zamiar jeszcze raz tam nie dlugo wpasc :-)

reklama
Natala dla wiekszości kobiet lekarstwem na problemy sa udane zakupy!!!:tak: :tak: :tak:
ja juz dawno nie bylam:-) :-) :-)
Wpadam na chwilke, za chwile jade na narty!!! Pozdrawiam!!!!
Grubelku spokojnej podróży!!!:-) :-) :-)

Do góry