reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

swietne fotki Antosia!:tak:
u nas ok, dziś bylismy na zakupach ciuchowych i buty sobie kupiłam wow:-)
zaraz idziemyn a grila do teściów a potem wieczorem koncert.
pozdrówki
buziam:-)

reklama
Witam cieplusioooo mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W końcu laski dorwałam się na chwile do kopma i moge poczytac co u Was.Jesteśmy z Neluszka u rodziców w Lęborku jak pisałam wcześniej i to na dłużej na 2tyg. Ale mamy labe:tak: Wprawdzie Neluszka od kilku dni daje czadu do 1ej w nocy ale to chyba mój bład za póxno ją kąpie bo 22ej ale do tej pory jej nie przeszkadzało. Ale widze że o tej porze juz jest marudna. Spróbujemy z mamą kąpać o 20tej. Rodzice chodza jak neptyki zmęczeni przez nocne eskapady wnuczki ale w końcu czuja że maja wnuczke.
Zamierzam troszke tez odpocząc od męża:tak::tak::tak: taka rozłąka dobrze nam zrobi.
A dziewczyny pierwszego dnia jak przyjechałam do Leborka urodziła moja przyjacółka tak jak by na mnie czekała. Byłam przy porodzie - 15godz:nerd:. Ostra charówa ale przywitałam osobiście Jasia pieknisia. Moja przyjacółka czuje sie dobrze sa juz razem w domku z synkiem. Zaraz ide ich odwiedzić. Także urlopik zaczełam hardcorowo - porodowo:sorry2::sorry2::sorry2:.

Kinga fajne foteczki super wygladacie razem:-) Maarta ma racje ładnie wyglądacie jak z katalogu ;-). Jakie buciki se fundnełaś? Jak impra u tesców mieliście ładna pogode? bo u nas dzisiaj pieknie było. A na jaki koncert się wybieracie? MiłegO wieczorka DLA WAS!!!!!!!!

Maarta rodzice maja straszego kompa i chodzi mega wolno szkoda że na nim nie moge obejrzec fotek Antosia:-( ale nadrobie to jak wróce :-). Suuuuuuuper że znaleźliście działeczke :-):-):-):-):-):-):-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJEEEEEE. Życze jak najszybszego wybudowania ciepłego koncika dla Was i tylko dla Was. Fajnie jest miec swoją cześc na Tej ziemi co? Zazdroszcze SUUPER!!!!!

Czas uciekać jak tylko bede miała czas bede do Was zaglądać jak zwykle sciskam Was cieplutko i całuje papapapapapapapapap

Miny Antosia świetne :-D Ależ rośnie szybko ten twój mężczyzna...
Gratuluję decyzji o budowie! Życzę dobrych ekip, tanich materiałów i szybkiej wprowadzki! Mieszkanie w bloku wygodne jednak dom to dom... Ja marzę o przeprowadzce na swoje. U rodziców nie jest mi źle ale wolnoć Tomku w swoim domku ;-) W połowie kwietnia ruszamy z wykańczaniem - posadzki, woda, ogrzewanie i najprzyjemniejsza reszta - podłogi, malowanie, kupowanie sprzętów... Byle do sierpnia hehe

Hania dostała wysypki po maści od pani alergolog, także długo się nie nacieszyłam:baffled: Ja pierdziu, ręce opadają... Zostawiam wszystko tak jak było, czekam na testy. Jedyne zalecenie jakie zostawiam to ubieranie na biało, pranie w płynie dla dzieci i wielokrotne płukanie. Zobaczę, może to pomoże :baffled:

Jutro idę do lekarza sama ze sobą. Męczą mnie mdłości i bóle brzucha. Byłam wczoraj u ginekologa, który stwierdził, że oprócz nadżerki (dał leki i co roku cytologia dopóki nie urodzę znów dzidzi) nic mi nie dolega (przydatki, jajniki zdrowiutkie) i zalecił usg brzucha, bo na jego oko to wątroba albo woreczek :baffled: Jeszcze tego mi brakowało :wściekła/y:

Nineczko trzymamy kciuki za badania, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
I mama nadzieje ze Hani przejdzie, kurcze sie narobiło z ta alergia. współczuje.
Fajnie ze nedziecie domek juz wykańczac:tak: mi trudno powiedziec kiedy rozpoczniemy bo mamy własna firme budowlana i wiadomo ze sie zacznie jak roboty ni ebedzie a z tym to akurat ciężko, mamy nawet własnego architekta, wszystko jesczze przed nami. my mieszkanie mamy swoje i nie takie małe bo 3 pokoje więc sie nie meczymy ale nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami lub rodzicami, pewnie przyspieszyłabym budowe jak najszybciej sie da;-)\a u nas dzisiaj pogoda byle jaka, cały dzien deszczowo, siedzimy w domku i korzystamy z wolnego dnia głównie na ogladaniu tv.
Kucia super ze przyjaciólce pomogłąs, misi ewyprawa do W-wy szykuje pomóc mojej szwagierce, juz ma termin porodu i wszyscy czekamy na malutka Matylde:-)

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Witajcie kochane.
Dzisiaj pogoda do niczego. Nie bylo mnie przez pare dni...bo szkoła a w niedzielę zwalili nam się na głowę goście...wczoraj odsypiałam nocne pogaduchy z kolezanką :) 3 maja bedziemy się bawili u nich na weselu...he A tak nawiasem mówiąc to w tym roku szykują nam się cztery wesela...szok!!
Zdjęcia wazych maluszków cudne...zresztą jak zawsze!
A mój urwisek szaleje od rana... wyciaga wszystkie zabawki z pudełek...ale bede miała sprzatania...
Życzę miłego dnia!!

reklama
Hejka babeczki!
Kuźwa co za pogoda u nas paskudna, pada deszcz zimno jest brrr tylko w domu siedziec! Filip śpi a ja kawke piję. Ciesze się że chociaż końcówka łikiendziku bedzie przyjemniejsza:tak:
imieninki męża
imieninki synka
urodzinki teściowej
To mnie jeszcze czeka w tym tygodniu:-) bynajmniej cos sie dzieje!;-)
Pozdrawiam i milego dnia życzę!
piszcie co u was!

Do góry