reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam zpracki u nas duuuuuzo pracy ......odezwe sie jak wróce pewnie do domku<papa>

reklama
Z tego mojego wewnetrzenego doła wynikło tylko to, że wczoraj kiedy Amelka poszla spac, zawolalam moja siostre cioteczna ktora mieszka w bloku naprzeciwko i sobie troszke wypilysmy :baffled: A dzis myslalam ze umre... Dopiero teraz troche doszlam do siebie. Czulam sie okropnie.:wściekła/y: Wiecej juz mi pewnie nie przyjdzie do glowy zeby topic smutki w alkoholu :no:

Amelcia ciagle probuje chodzic, ale jakos jej to nie za bardzo wychodzi ;-) Nawet na czworaka przejdzie tylko kilka kroczkow i sie przewraca, ale cos czuje ze bedzie upatra z niej kobietka, bo po tylu upadkach sie nie poddaje i dalej probuje :-) Zuch dziewczynka :-)

P.S. Chyba powinnam brac z niej przykład....

natala no i dobrze ze po kieliniu było. .... pogadałyscie zawsze to inaczej a ze głowa boli po alkoholu to ho ho ..od dawna wiadomo:wściekła/y: :wściekła/y: ale cos ie na plotkowałyscie to wasze. mi brak takich babskich spotkan ...

Cześć :-) !!!
Dawno mnie nie było a tu tyle postów :szok:
Maarta fajne zdjęcia :tak: a ta ulubiona koleżanka Antosia to trochę starsza chyba :-D A Teściowej taki "wstrząs" powinien dobrze zrobić ;-) skoro normalna rozmowa nie skutkuje :-)

Natala trochę releksu w damskim towarzystwie nikomu nie zaszkodzi ;-) a głowa bolała wczoraj a dziś już pewnie nie :-D. A kiedy ja byłsm na takiej babskiej imprezie... :baffled: :confused: ach to było tak dawno....

Moje dziecię u babci a ja dziś w domku. Wczoraj byłam w mieście i trochę się przeforsowałam - dziś leże :tak: No to do wieczora :-)

jak ja bym chciała tak usiąść z koleżankami i wypić troche alkoholu:-) karmie jeszcze piersia i moge jedynie pozwolić sobie od czasu do czasu na odrobinke winka albo piwka!! Ale już niedługo bede odstawiać Antosia!!
Natala powinnaś sie cieszyć z takiego wieczorku, w końcu i Tobie cos się należy, co tam kac, przezyjesz:-) Własnie dzieki takim spotkaniom troche sie odstresujesz i nabierzesz sił! Super ze Amelcia juz próbuje chodzić, Antek stoi sam ale nie zrobił pierwszych kroczków.
Grubelek to masz dzisiaj labe, super!!

Co tu tak cicho? :szok:

Przyszedl dziś do nas zestaw gimnastyczny Chicco. Super sprawa! Polożylam Hanutka na brzuszku przed nim i wreszcie podnosila glówkę!!! Wcześniej kladla ją na boczku i leżala jak naleśnik a dziś walczyla z tą glówką, tak bardzo chciala zobaczyć te migające światelka :-D No cóż, widocznie do tej pory motywacja byla za slaba- twarz mamusi jak widać zbyt pociągająca nie jest :-D:-D:-D

Ja też tęsknię za takim babskim piciem :cool2: Po 7 latach mieszkania w Bialymstoku w zeszlym roku wrócilam "na ojczyzny lono" i nie mam tu za bardzo z kim tak pobalować :baffled: Koleżanki z pracy moglyby być moimi matkami a te ze szkoly rozjechaly się po świecie. Ech...

Bosze, wasze dzieciaczki już przymierzają się do chodzenia... Ale ten czas leci! Zajrzalam dziś na lutówki a tam takie maleństwa!!! A moja Hania już taaaka duża :-D:-D:-D

Oj rosna nasze maleństwa!!! :happy: Jak ogladam zdjecia Antosia jak był taki malutki to jest całkiem d siebie niepodobny
Wkeljam zdjecia z Jego pierwszego miesiaca i przedwczorajsze czyli z 9 i pół m-ca
1168436726

jest różnica!!!!
A my za chwilke z mężem mamy zamiar obejrzec jakis dobry filmik:-) dawno niczego nie ogladalismy!!
Nineczka i widzisz, że nie było o co sie martwić!! Super, że Hania sie zmotywowała!!!
Dobrej nocki!!!

Marta ale ten Antos to przystojny kawaler :-)
Dzieci sie naprawde zmieniaja i nawet sie nie spodziewamy kiedy ten czas tak szybko mija...

Wlasnie skonsumowalysmy z Amelcia sniadanko i trzeba jej teraz oczywiscie wlaczyc Tubisie :) (dla mnie chwilka spokoju :tak:)

Miłego dzionka dziewczynki :laugh2:

dziekujemy za miłe słowo!! Zastanawiam się, czy ten mój synek przypadkiem nie miał być dziewczynką??;-);-)
Witamy środowo- popołudniowo!!!ja w pracy, oczy mam na zapałkach bo prawie dzis nie spałam, moje dziecko ciężko znosi ząbkowanie, nawet nurofen na noc nie pomógł:-(Antek budził sie w nocy, mam nadzieje, że szybko to minie!
A jak pomysle ze to dopiero 3 ząb!! Szok!!! A ma się wypełnić cała jama ustna!!!

reklama
Marta "my" też ząbkujemy. :szok: Julce późno pojawiły się pierwsze jedynki bo w 9 m-cu i dopiero tera z góry będą szły. Z tego co podpatrzyłam to aż 4 :szok: :szok: :szok: Pewnie dlatego nie chce spać wieczorem i buszuje do 22.00 :baffled:
Nineczko dobrze że Hania już z tą główką zaczyna sobie radzić - my też mamy taką matę na której Julka właśnie zaczęła główkę podnosić :tak: Pewnie już teraz obejdzie się bez rechabilitacji :-)
A moje dziecię zaczęło kasłać i jutro do lekarza idziemy może jakiś syropek da... :confused:

Do góry