reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kucia ja zawsze powtarzam, ze najwiekszy wróg to niewiedza, im wiecej wiesz tym mniej sie obawiasz;-)
Najlepszym przykładem, ze Dzieci zdrowieja i to z najrozniejszych chorób jest nasza Amelcia:tak: Dzielne te nasze Dziewczynki;-)
Zobaczysz, ze wszytsko bedzie dobrze:-) Trzymamy mocno kciuki:-)

Natala widze ze zakupki udane, ja ostatnio Antkowi 2 pary nowych adidasków z najnowszej kolekcji kupiłam no i w sobote do Białego jade na zakupy i do fryzjera;-)

reklama
Witam :-)

dawno mnie nie było....:confused2:
Miałam małych gości... siostra z kolezanka... i tak razem spedzałysmy czas ...... a przy okazji dzikewczyny zajęły się dziećmi więc troche odetchnęłam....:rofl2:

Natala chyba robiłysmy zakupy u tego samego sprzedawcy... też kupiłam ten komplecik w groszki z getrami w paski.... :-) I tez mam jakąś chorobe allegrową... :crazy: nie ma dnia bez zakupów....

Kucia trzymam kciuki żeby wszystko ułożylo się jak najlepiej....:tak: Zobaczysz malutka będzie zdrowa... musi tak być....:tak:

Martaja fajny fotelik... chyba mamy taki dla Julki.... tylko innekolory możesz wrzucic linka z allegro? czy ze sklepu? gdzie kupiłas chyba nie doczytałam...:zawstydzona/y: Też musimy kupć Wikowi....:tak: cięzko juz go upakowac w ten mały....

Miłego dnia Wszystkim!

Moniko dziekuje za zaproszenia na naszej-klasie;-)

Dziś byłam zanieść cv w dwa miejsca! znowu mam nadzieję heh:-)

dziewczyny życzę wam dzisiaj miłego pełnego miłosci dnia walentego!:tak:

Grubelku mamy podobny gust;-) Swoją drogą to zastanawiam się nad otwarciem swojego interesu ciuchowego... :sorry:
Fajnie, że miałaś pomoc przy dzieciach i sobie odpoczęłaś, też bym tak czasem chciała, choć mam tylko jedną Amelkę... :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek... :rofl2::rofl2::rofl2:

Ach Grubelku dziękuję za zaproszenie na naszej-klasie :-) Zastanawiałam się na początku kto to, bo nie znałam Twojego imienia i nazwiska, ale Twoje dzieciaczki od razu dały się poznać :tak::tak::rofl2:

Grubelku i ja podziękowała za zaproszenie:-D:tak::tak:
Natal smiało, tylko jakies dobre miejsce znalkeźc i jak najbardziej otwierac swój interesik:-)
Ja ciuszki lubie kupować;-)
I wszystkiego naj z okazji Walentynek:-)
Ja od mężusia ptasie mleczko dostałam:-D:-D Dał męzus cukiereczki dla swojego paczusia:-)

my już po kolacji:happy: było cudnie, świece romantyczna muzyczka róże.. itd... :-) jestem mega zadowlona z tego dnia! wiem też że u nas nie potrzba walentynek aby okazywac sobie tak miłosc:tak: oby tak było u każdego

a teraz winko... film... ;-)
dobranoc!

witam z rana kawusiowo;-)
u nas snieg sypie a jak pogada u waas?
po południu jedziemy z mężem po kafelki do przedpokoju, będziemy mieli mały remont. może i szafki dostaniemy do łazienki..

miłego dnia dziewczyny!

Witam:-)
He...he.... A tak Was poszukałam....:-)
Natala co do interesu to tez o tym myslałam tylko na to trzeba miec naprawde dobry pomysł ewentualnie lokal i dobra hurtownie (albo przez internet) ciuszki ida jak idą... styczeń luty to martwe miesiące... żniwa są jak zmienia się pora roku.... ale mozna pomysleć....

A mnie mąż wczoraj zaskoczył.... dostałam róże i czekoladki... :szok::rofl2:

Miłego dnia Wszystkim!

Kinga u nas śnieg padał w nocy i jest troche biało....

reklama
Do góry