reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelku witaj!
I u was chore dzieciaczki?? Ja tak się boję o malego, zeby nic nie załapał... ale narazie odpukać jest zdrowiutki :) Dzisiaj wreszcie nocka w domku i cała przespana oczywiście :) Niedługo wybieramy się na spacerek a póki co Jakub szykuje się do drzemki :)

reklama
NO dziewczyny z tego co czytam panuja okropne te chorupstwa my to jeszcze damy rade ale szkoda mi dzieciaczków:confused2::confused2::confused2: one tak ciezko to przechodza a za nimi i my. Także rozumiem Ciebie Grubelku że czasmi brakuje sił dlatego zycze jak najszybcjej zdróweczka i jak najszybszego naładowania bateryjek :-):-):-):-) Dla Martajki rownież oby Jakubek nie zachorował zdróweczka zycze.

U nas wczoraj w Olsztynie była piekna pogoda nie omieszkałam wiec wyskoczyc na spacerek oczywiście lekki bo też od kilku dni ''pociągająca jestem'' mam nadzieje że się nie rozchoruje ale przynajmniej przy okazji wsparłyśmy z Nelką WOŚP a jak Wy wczoraj spedziłyście dzień???

Kucia to zdrowiej żebyś malutkiej nie zaraziła.
My wczoraj bylismy u moich rodziców, męża rodziców a później byli u nas znajomi :)
No i dzisiaj tez goście sie zapowiedzieli...
Chociaż dzisiaj bym sobie posiedział chętnie z mężem sama tym bardziej, że mamy twardy orzech do zgryzienia...

hejka! ja jak zwykle zmasakrowana jak koń po wyścigach, po pracy wysprzątałam dom, pobawiliśmy sie z synkiem i teraz odpoczywamy. W miedzy czasie robie pranie i zaraz bede kąpała Filipa do spania... w ogólenie nie wiem kiedy Ja odetchnę:dry: ciągle coś.. teraz tylko czekam na piątek! jakoś wytrwam heh a w sobotę na balety z mężem idziemy!:-)
Filip już zdrowiuśki!:-) szybko dzieciaczek nam zdrowieje:happy2:
witaj Kucia masz sliczne dzieciątko:tak:
zdrówka życzę wszystkim choróbkom!

a teraz lece robić kolacyjkę, pozdrowionka for all;-)

Martaja to rzeczywiście duuuzo sie u Was działo :szok::szok: cirkawi mnie ten twardy orzech do zgryzienia... a tak powaznie trzymam kciuczki za rozmowe:-):-):-)

Kinguś a Ciebie podziwiam za energie wystrzałowa dziewczyno Ty to masz POWER. Napisz skąd Ty ja bierzesz!!!!:-D:-D:-D:-D Naprawde jestem pełna podziwu i komleksów.

Tak trzymać mamuska:-):-):-) Napisz jak Ci idzie w pracy??? To pewnie ona po cześci dodaje Ci vigoru. Dzielna z Ciebie babeczka synus tez dzielny że tak wszystko godzisz.

Kucia ależ mała słodko śpi :)
U nas Jakub też już śpiocha zmęczony dzisiaj bardzo był... Mąż ścieli łóżko...ojoj to będzie rozmowa hihihi
Ja tylko kilka rzeczy wystawię na allegro i uciekam :)

Cześć babeczki :-)
Kucia - śliczna Nela, taki słodki okruszek :cool2:
Grubelku - trzymaj się kochana, już wiosna niedługo :tak:
U nas po staremu. Staram się przyzwyczaić małą do gryzienia i domowego żarełka ale kiepsko idzie, nawet jajeczniczka i parówki są be choć takie mięciutkie :baffled: W nocy standardem ostatnio są godzinne ryki z powodu pierdzioszków :no:
Umówiłam się jutro do nowej fryzjerki, która jestpołożną, która mnie odbierała :szok: (ło matko ale gramatyka). Ostatni raz widziałyśmy się26 lat temu więc będzie o czym pogadać przy farbowaniu ;-):-D
We środę biorę wolne w pracy i spędzam dzień u lekarzy - o 9 rano wycieczka do Olecka (laryngolog) a o 12tej muszę już być w naszej przychodni na szczepieniu małej. Dobrze, że mam samochód...
Uciekam spać, bo muszę wstać o 6tej rano (buuu... to jedyny minus powrotu do pracy).
Miłej nocki!

Witam:-)

Ale cisza....:szok:

U nas poprawa z chorobami.... mam nadzieje że z dnia na dzień będzie lepiej...:tak:

I melduję że mamy pierwszą prawa jedynke :-D wczoraj się pojawiła a dzis synus już mnie użarł.... uff... licze na to ze teraz już pójdzie i skończy się marudzenie....

Nineczko hehehe... o 6.00 to ja jeszcze śpiocham...:tak:

Miłego dnia Wszystkim...

kucia śliczne zdjęcia nam pokazujesz swojej kryszynki:-) Sama nie wiem skąd ta energia hihi może i dzieki pracy. Ale tez bywam zmęczona naprawde:tak:

nineczko znam ten ból wstawania o 6 do pracy,ale w sumie dzieki temu porannemu wstawaniu mam w sobie wiecej energi bo nie jestem zaspana..:-)
grubulek gratki za zębolka!!:-) i super ze z choróbskami juz lepiej!

U nas też już wszyscy zdrowi! Byłam przed chwilą u dentysty prywatnie bo ząb mnie bolał a ja to wrażliwa jestem i od razu lece jak mnie boli. Zapłaciłam 80zł ale na zębach nie nalezy według mnie oszczędzać bo są bardzo ważne i na całe życie!
Jutro znowu do pracki i pobutka o 6. no ale cóż trzeba pracować!:tak::-) ja tam sie cesze że mam ta pracę. A Filus z babcią w domu urzęduje do południa i też jest fajnie, nauczył się tańczyć!:-D boski widok, nagram i wam pokażę przy okazji.
Ah no i mega jestem zadowolona bo w lutym prawdopodobnie pojedziemy znowu do hotelu gołębiewskiego,ale teraz ze znajomymi z pracy :-) bedzie sie działo hehe.
Remoncik też w lutym.. Tak wiec luty bedzie pełen wrażeń przypuszczam ;-)

Pozdrawiam was!!

reklama
Ja wstaje o 6 rano:-( ale niecierpie tego, wole pospac:tak:a dzisiaj to juz padam, a jutro albo w czwartek prosze włączyć tvp3 o 18 bo dzisiaj pół dnia wywiad ze mna krecili, no i z Burmistrzem też;-)byli dzisiaj u mnie w Urzedzie :-)normalnie niedługo lokalna gwiazda zostanę,:tak:wczesniej był ze mna wywiad w Olsztynskiej a teraz to juz w tv bede:-D:-D komu autograf??:tak::-D:-D:-D:cool:

Do góry