reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga kuruj się... A taka mialam dzisiaj ochotę na kawke ztobą..a tu znowu chora :(
Marta a dawno temu kończyłaś gp? i jaki stopień końcowy miałaś (inż. mgr)? No ai jak pomoc będzie potrzebna to się zgłoszę :)
Mi została tylko łazienka i trochę ogarnąż pokój Jakubka... I finisz...

reklama
wróciłam od lekarza, mam antybiotyk wiec teraz bedzie tylko lepiej
gorsza wiadomosc to taka ze cos nie tak jest z moją tarczycą:-( musze zrobic usg

Kinga to nie fajnie :/ A teraz się wygrzej... żebyś do świąt wydobrzała...
A Jakubek do Filipka zprezencikiem najwyżej po świetach zawita ;)

martaja dzieki za kartkę! śliczna, do was tez wysłalismy powinna dojsc w tygodniu:)
A tak w ogóle to jak robimy z tym sylwestrem?? chyba już trzeba coś ustalać. Robimy razem?

Ja już w łóżku lezę ale jeszcze sie na chwile do kompa dorwałam ;)
A co tam u reszty dziewczyn?

Witam:-)

U nas nic ciekawego....:happy2:

Nic mi się nie chce i jakaś zmęczona jestem....:baffled:

Z nowości to tylko to że Wiktor wczoraj z fotelika "wyszedł" podpierał się nogami o brzeg i tyłek do góry i tak powoli wysunął się.... na szczęście nic się nie stało... fotelik oparł się rączką o podłoge i W wylądował nogami i pupą na ziemi.... wszystko bez jakiegokolwiek huku..... a jaka miał mine :baffled:

Miłego dnia Wszystkim....

Witam ze stolicy śledziewa :-D
Pierdoła ze mnie - zapomniałam zabrać dla małej sukienki na wigilię :baffled: Wczoraj odwiedziłam smyka i kupiłam małej super kardiganik i bojówy. Nareszcie normalne sklepy! W h&m świetne ubranka dla maluchów ale nie było nic dosłownie w rozmiarze małej. Dziś o 16tej neurolog - ciekawe co powie na stópki małej. Z nowości - Hania chodzi! Jeden dzień z dziadkami i jakie postępy :cool2: Zanim wrócimy zacznie czytać hehe...
Kinga - zdrówka życzę! Mój małż pochorował się na dzień przed wyjazdem i teraz cierpi :no: Do poniedziałku musi być zdrów jak rybka!
Grubelku - zdolniacha z twojego synka :-D Dobrze, że nic mu się nie stało :tak:
Jak sie dorwę do kompa to odezwę się wieczorkiem.
Miłego dnia!!!

Wielkie gratki dla Hani :-):-):-) Brawo. Zawsze mówię, że to super dziewczyna :-D

Świątecznych porządków ciąg dalszy...

Kinga zdrowiej, zdrowiej :tak: A jak Filuś?

Grubelku daj jakieś zdjęcie Wiktorka. Proszę... ;-)

Amelce chyba następne zęby wychodzą, bo już 3 noce wyje i wczoraj miała gorączkę jak zasypiała. :baffled:

reklama
czesc

ja nadal zdycham, angina ropna to ookrrrropność!:wściekła/y:
siedze sama z dzieckiem w domu i jest mi cięzko bo kuźwa fatalnie sie czuje, do tego mam kaszel z wymiotami.
Pocieszam się bo od jutra mąż ma wziąść zwolnienie do końca grudnia, bedzie w domu i bedzie mi łatwiej.
Idę do łóżka mały zasnął wiec i ja kimne.

pozdraiwm was

Do góry