reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja też chcę do Rzymu!! :-):-)

Ale się Laski rozpisałyście, nie było mnie 2 dni a tu.... kilka stronek :-) do czytania:-)
W Olecku mnóstwo sniegu...
Nineczka wale na narty, mam nadzieje ,że jutro uda mi sie wybrać:-)
A ja jestem szcęsliwa- byłam u fryzjera, na zakupach, żyć nie umierać:-) Antoś długo mi się przygladał, mamusia troche sie zmieniła:-) za to dzisiaj babcia obiecała zabrać go na sanki, wiem ,że jeszcze nie kapuje o co chodzi ale lepiej powozić go na sankach niż w wózku:-) kupiłam szelki więc nie chyba bacia go nie zgubi:-)
Później tu wpadnę, na razie zabieram sie do pracy...

reklama
No no Grubelek, widzę, że zakupki się udały Superr!!!
Ja byłam na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam;-) mąż był zdziwiony, bo przyzwyczajony jest ze za duzo wydaję:-)

Ja wybieram sie do Gołdapi w środe, może dziewczyny skorzystamy z pogody i sie umowimy na spotkanko?? Mi bez różnicy, kiedy Wam bedzie pasowało?!!!

Mi bez różnicy, kiedy Wam bedzie pasowało?!!!

Mi tym bardziej bez różnicy ;-)

A tak serio to pasuje mi każdy dzień ale godzina niestety już nie :-(. Do 16tej jestem uziemiona bo wszyscy w pracy i nie mam z kim dzidzi mojej zostawić :dry:

Grubelek, super ciuszki a buty naprawdę extra. Na pewno będzie ci w nich wygodnie :-) Rany, jak ja ci zazdroszczę :-D:-D:-D

Nineczko butki bardzo wygodne :tak: Może tylko mi byc trochę za gorąco w Rzymie aletrudno ;-) . A tutaj jeszcze zimma może potrwać... :szok: Jak na razie u mnie na podwórku śnieg po kolana :baffled:

i bylismy dzisiaj na sankach wrociłam z pracy i poszlismy z dziadkami no i Antsiem- pierwszy raz!!! Bardzo mu sie spodobało! dobrze, że mam szelki to go przypielismy do oparcia:-D
Moje dziecko zaczęlo dzisiaj szczekac do pieska:-D :-D widocznie znalezli z Kamą wspolny język:-) :-)
Nineczka a jak Hania??
Grubelek a kiedy jedziecie do Rzymu? bo luty tuz tuz...

maarta - z Hanią już o wiele lepiej, jeszcze tylko 4 zastrzyki :-) Buziulka gladziudka, kupki śliczne wprost i je jak szalona :szok: Nadrabia zaleglości ;-) Dziś robiliśmy badanie moczu i jest zdecydowanie lepsze. Już nie ma w nim bialka ani czerwonych krwinek :happy2: We czwartek do lekarza na kontrol. Tylko ciekawi mnie jak to będzie jak odstawię jej te wszystkie prochy, czy ten dobry stan się utrzyma :confused:

Grubelek - moze ci będzie w nich za gorąco ale z klasą ;-):-D ;-)

maarta - melduję, że zarząd Pięknej Góry oszalal! Ciągle sypią sztucznym :szok: Jeszcze im malo :-D Niech z miasta pozwożą :-D Dziś ledwo do domu dojechalam. Jak sie zatrzymalam, żeby przepuścic samochód z naprzeciwka to nie dalam rady ruszyć, goly lód!!!

Nineczka nie przyznam się że mi gorąco :no: , albo będe marudziła że nie moge w tym chodzic i naciągne męza to może mi tam kupi... ;-)
Dobrze że Hani już lepiej :tak:

Maarta wyjeżdżamy w pn 12.02 do Elbląga po teściów i z Elbląga pociągiem do Wrocławia. 13.02 :baffled: o 9.00 mamy wylot :)szok: ) do Rzymu. A wracamy w sb 17.02 o 24.00 lądujemy.

reklama
Nineczka nie przyznam się że mi gorąco :no: , albo będe marudziła że nie moge w tym chodzic i naciągne męza to może mi tam kupi... ;-)

Racja!!! Popieram!! hehehe :-) ;-)

a w Olecku dużżo śniegu, kurcze na jutro zapowiadaja deszcz:-( mam nadzieje, że nie bedzie padać bo juz umówiłam sie na narty! dzisiaj Babcia nie moze zostać z Antosiem.

Ciekawe co się dzieje z Natala i Amelcia? Miały jechac na operacje w lutym.

Wczoraj Antek był pierwszy raz na sankach:-) podobało mu sie, siedział sobie jak prezes owiniety w kocyk ;-) Dzisija Babcia obiecała zrobić zdjęcia na spacerze!!

Z rana to tyle, później jeszcze zajrze!! Pozdrawiam!!

Do góry