reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelek :-D:laugh2::-D Zaćmienie ciążowe :-D:-D:-D Nawet z daleka widać, że Julcia to śliczna panienka:tak:

Dzięki dziewczyny za cieple slowa :-)

Maarta - rzeczywiście mialam problemy z drogami moczowymi i to prawie przez calą ciążę :baffled:

Co do śniegu to u nas ostro sypią na Pięknej Górze sztuczny, bo z tym naturalnym to marniutko. Jest ale nawet nie po kostki. Tak ostro sypią, że im dzis w nocy wybuchla (doslownie) armatka. Mąż powiedzial, że obudzil go huk (Bosze, jaki ja mam sen twardy :szok:) ok 3 w nocy a ze u nas z okien widać stok to zobaczyl ogień. Śpieszylo się chlopakom i nie oszczędzali chyba sprzetu :-D

A za pól godzinki znow na zastrzyk. Ale musze wam powiedzieć, że jest poprawa i to duża (żeby tylko nie zapeszyć ;-)). Buziulka jej się wygladzila po tej maści sterydowej a dziś pierwszy raz od urodzenia zrobila kupkę, która nie byla zielona. Nigdy się w życiu tak z kupy nie cieszylam :-D:-D:-D

reklama
nieneczko -zdrówka dal was
grubelku - córcia cudowna

A W LATO NIE DO MRĄGOWA A DO OLECKA WSZYSTKIE:-) :-)

a my chore :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: maja ma chyba jakiegos wirusa na oczku . lekko jej ropzieje i dostała rozwolnienia:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:.ale humor ma dobry wiec nie tak zle. włąnie sama pakuje na siebie kombinezon i juz włozyła na nogi sobie kozaki ....zaraz wracam tylko ja rozbire..........

u nas ze sniegiem d.u.p.a blada kiepski zamarzniety jakis i brudny :baffled: :no: :baffled: :no: :baffled: :no: jestem zła .wrrrrrr

Nineczko jak dobrze że u Hanusi widać poprawe :tak:
Madziu do Olecka też możemy :-D :-D :-D
No tak Julka też chora chyba - katarzysko wróciło ze zdwojoną siłą :wściekła/y: , temperature ma podwyższoną 37C :sick: i do tego jeszcze nie spi :baffled: .
Aha! Dziękujemy za komplementy :zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny, zauważyłam, że wy wszystkie macie dziewuszki, a ja mam synka Tymusia.My dziś siedzieliśmy w domku, bo taki trzaskający mrozisko, że hoho. A Tymciowi troszkę z noska leci. Może jutro wyskoczymy na mały spacerek, bo przygnębiające takie siedzenie w domu.
Nineczka ale tobie to dobrze, jak bym chciała mieć taką piękną górę opodal, marzy mi się nauka jazdy na nartach, och co bym dała, żeby trochę pozjeżdżać.To jest moje marzenie, które kiedyś może zrealizuję.
Pozdrawiam was ciepło!
K.

witam
maja spi zasneła sama jak anioł. (tfu tfu czytaj wyżej ,,próba usypiania kilka dni wczesniej" zakonczona poraszką):-D

TRUTU TRUTU U NAS PADA ŚNIEG :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: no ale jutro chyba w domku kiszonko bo nie wiem jak z tym oczkiem :no:
grubelku - zdrówka dla Julki <tulimy> :tak:
klara79- no pewnie do pracy jest czas wrócic chociaz ja miałam taki etap ze bardzo chcialam wrócic do ludzi, do pracy ....:elvis: i poszłam jak maja skonczyła rok:-D :-D :-D
no i podziel sie z nami na jkim forum buszuejsz my chetnie zajrzymy na jakies nowe ;-) (bynajmniej ja :-D )
dobra znikam bo pisze juz pierdołki
aaaaaaaa zapomniaaaaaałlllllam -FAJNIE ZE SIE ROZKRECAMY !!!!
DO BOJU............:-D :-D :-D

Witajcie dziewczyny, zauważyłam, że wy wszystkie macie dziewuszki, a ja mam synka Tymusia.My dziś siedzieliśmy w domku, bo taki trzaskający mrozisko, że hoho. A Tymciowi troszkę z noska leci. Może jutro wyskoczymy na mały spacerek, bo przygnębiające takie siedzenie w domu.
Nineczka ale tobie to dobrze, jak bym chciała mieć taką piękną górę opodal, marzy mi się nauka jazdy na nartach, och co bym dała, żeby trochę pozjeżdżać.To jest moje marzenie, które kiedyś może zrealizuję.
Pozdrawiam was ciepło!
K.
MAMY KAWALERA a n t o s i a - NASZEGO MAZURSKIEGO DRESIKA :-) :-) ;-) :tak:

Klara, nie widze problemu ;-) Z Elku masz niedaleko.
Pakuj narty i do dziela :-D:-D:-D Ja sama na nich jexdzić nie umiem a góra pod bokiem :zawstydzona/y: Ale nie jest źle, znam dziewczynę, która nie umie plywać mimo,że jej ojciec jest ratownikiem :-D:-D:-D

Jakieś fatum te nasze dzieciaczki prześladuje, że prawie wszystkie chore? :no: Wracajcie do zdrówka szkraby!!! :laugh2:

Pisalam coś, że śniegu malo? To powiedzialam w zlą godzinę :-D Teraz mamy zawieję od kilku godzinek :-)

Gubelek dużo zdrówka dla Julci, może sie nie rozchoruje.
Nineczka dobrze że u Hani poprawa!!! Bedzie coraz lepiej.
Wszystkie mazurskie dzieciaczki musza byc zdrowe:-) :-) :-)

A do Olecka na wakacje serdecznie zapraszamy:tak: :tak: :tak: mamy troche rozrywek;-) ;-)
Nineczka czekam na cynk od Ciebie kiedy w kńcu otworza przynajmniej jeden stok na Pieknej Górze, podejrzewam, że nasnieżają ten krótszy, ale dobre cokolwiek. w zeszłym roku nie jezdziłam na nartach bo byłam w ciązy;-) ;-)
Jak otworza to od razu przyjezdzam!!
Moze bedzie w koncu zima i bedziemy mogły sie umówic na spotkanie w którys dzień:tak:
Klara przeciez macie też nowo otarty stok narciarski gdzies koło Zelk (droga na Stare Juchy, Woszczele) ale oczywiscie fajnie bedzie sie spotkac w Gołdapi:-) :-) :-) Jezdze w miare na nartach i moge Was troche pouczyć:cool2: :cool2: :cool2: Tylko czy bedzie na to czas?:eek: no moze w przerwie pogaduszek;-) ;-) ;-)

A teraz z innem beczki, dzsiaj mało brakowalo a moje dziecko poknełoby szklo:-( :-( :-( wczoraj zstłukłam szklanke, bardzo dokładnie posprzatałam ale widocznie nie do końca:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: czujność babci nie zawiodla:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: kupa szczescia bo wkładał juz to sobie do buzi.
ach strach pomyslec co mogłoby sie stać:szok: naprawde trzeba być bardo ostroznym i obserwować dziecko

to tyle, nie bedzie nas w weekend, jedziemy do Białego, mam wizyte u fyzjera, jakies zakupki, odwiedziny u rodzinki i bedziemy w niedziele wieczorem. Trzymajcie sie Kobitki i drówka jeszcze raz wszystkim dzieciaczkom!

reklama
wiatam
u nas pieknie pada s nieg .spacerek zaliczony:-) :-) :-) jak małą wstanie to znow ruszamy az szkoda w domku siedziec...tylko nie mamy sanek:(:no: :wściekła/y: :no:

Do góry