reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - dziękuję w imieniu Hani za komplement
g20.gif

A cóż to za wyjazd się wam szykuje? Do jakiego aquaparku jedziecie? Szczerze zazdroszczę, sama bym się popluskała :-)

Chętnie zabrałabym Hanię na basen ale u nas woda jest nieozonowana tylko normalnie chlorowana no i temp. poniżej 30 stopni. Jak myślicie dziewczyny - czy z rocznym bąblem na taki basen mogę wyjść? Widziałam i młodsze dzieciaczki ale się jakoś cykam :baffled:

reklama
nineczko jedziemy do Sopotu do tego aqa parku:-) mężulek wszystko załatwił a mi powiedział poprostu że pojedziemy się troszkę zrelaksować...:-)kochany jest.

Z tym basenem to ciężko powiedzieć... no ale skoro są tam rodzinki z dziecmi to czemu nie, widocznie warto:tak: nie ma co się bać. trzeba pilnowac tylko zeby sie dzieciaczek nie napił takiej wody, a popluskać się to sama przyjemność;-):-)
buziaczki dla was dziewczyny**

dzisiaj jakoś mogłabym siedziec i siedziec heh.. nie czuję się zmęczona.
mąż ogląda film.. synek śpi smacznie a ja węszę na www.nasza-klasa.pl hehe
idę jednak już spać bo nie wiadomo o której synek zrobi mi jutro pobudkę. Mam nadzieje ze do 8 chociaz pośpi:tak:
Dobranoc dziewczyny!

Matko jedyna! Nie żebym się nie cieszyła, że moje dziecko mnie kocha ale ile można siedzieć na rękach :szok::confused::szok:
Jakiś kiepski dzień ma dziś moje dzidzi - dotąd smok był używany tylko do zasypiania a dziś cały dzień z nim lata i nie daje sobie odebrać :baffled: I nie ma w ogóle ochoty na spanie a ja zasnęłabym na stojąco :eek: To chyba przez tą pogodę - już się robi ciemno, brrr...

maarta - żyjesz :confused:

Grubelku - chyba poczekam z tym basenem jeszcze choć korci mnie strasznie - Hania tak lubi się taplać :cool2:

Grubelku - chyba poczekam z tym basenem jeszcze choć korci mnie strasznie - Hania tak lubi się taplać :cool2:
Domyślam się....Julka też lubi..... Ale my sobie darowaliśmy.... zimą wiadomo wychodzi się z takim rozgrzanym dzieckiem i choroba gotowa.... oczywiście nie u każdego..... ale chyba testować nie będę.... :no:;-)a latem chyba nie ma po co? przecież mamy jeziora.... :-D

O tym swoim jeziorze dużo mogę powiedzieć ale niestety nic dobrego :no: Brudne, zapuszczone, z jedną plażą na której dzieci, psy, wszyscy razem :wściekła/y:
Ja jeżdżę się kąpać pod Giżycko prawie - do Kruklanek - tam jest jeziorko! Plaża niestrzeżona, dzika ale jaka woda! Czyściutka, ciepła, długo jest płycizna :cool2:
Ale się rozmarzyłam :cool2:

Nineczko Hania jest słodziutka!
Kinga super niespodzianka...z tym wyjazdem do aqua parku ;)
My niedawno wrócilismy od rodziców... Dzisiaj zabrałam malego do sklepu moich rodziców myślałam, że oczopląsu dostanie hihihi
Mąż jak zwykle w pracy....poszedł na nockę... Na szczęscie jak Jakub zasną i M. spał przed pracą to zdążyłam wyskoczyć do koleżanki na kawkę... Trochę poplotkować hihihi
Buźka

Nineczko Hania jest coraz piekniejsza :tak::tak: Słodka z niej dziewczynka. A i chcialam zauwazyc, że maja z Amelką identyczny gust co do zabawek, bo prawie wszystkie przez Ciebie sfotografowane ma również Amelka ;-)
A co do Kruklanek to zgadzam sie w 100%, super tam jest :-)

Martaja i Kinga patrze, że macie wesołe zycie w tej Iławie. Zawsze jakieś imprezki, spotkania, ploteczki.. hihi Tak trzymać dziewczyny :-p

Amelka jeszcze spi a juz na BB siedze i popijam kawusie ;-) Przed poludniem lece w odwiedziny do kolezanki, ktora nie dawno dowiedziala sie ze ma w brzuszku malutka fasolke :-D:-D:-D

Wam rowniez zycze milego dzionka. papa

reklama
Do góry