reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie:) rzadko tu ostatnio się udzielam ale podczytuję Was sobie :) sama nie piszę bo jakoś ostatnio brak sił. Aguśka bardzo mi miło się zrobiło że o mnie pamiętasz:) Co do moich chłopaków to ten najmniejszy skarb ok szalony nie usiedzi na miejscu no i wdał się w brata gada jak najęty :) A Pawełek mój biedulek właśnie przechodzi kolejne zapalenie oskrzeli :( tak mi go szkoda choć energii nawet w choróbsku mu nie brakuje :)
Aguśka brawa dla Bartusia że się w dzień pozbył pieluchy:tak: mój jeszcze nie chce się z nią rozstać choć grubsze sprawy robi na kibelku :-D
Aniaa mam nadzieję że Lenka czuję się już lepiej zdrówka dla Niej i dla Ciebie bo wyczytałam na fb że biedulko na ciebie przeszło choróbsko
Agnieszka udanego urlopu!!! Też tak bym chciała :tak:
Kinga a Ty gdzie się podziewasz? Jak Twój mały rowerzysta? Rower kupiony ?
Młoda pozdrowienia dla Aleksa:)
Teśka jak Twoja księżniczka:) Buziaki
Pozostałe mamusie pozdrawiam :) i dobranoc bo już późno ;-)

reklama
Ja mam konto na fb nareszcie:-):-D więc jak któraś chce to na PW napiszcie tak będziemy miały bezpośredni kontakt;-)

necia oj zdróweczka dla Pawełka.A dla Adasia gratki za mówienie mojemu to nadal ciężko idzie:sorry2: ale jakoś idzie do przodu:-)

Witajcie
Necia zdrowka dla synka ...wiem co czujesz bo neidawno0 to samo przechodzilam czlowiek nie wie jak pomoc wlasnemu dziecku...
Jeszcze raz zdrowka
Agnieszka widzialam ze urlop sie udal,super,foteczki piekne :)Z hotelu byliscie zadowoleni?jak cos to pisz na prv :)

Pozdrawiam :)

Cześć!

aguśka fajnie że jesteś na fb:)
wysłałam Ci pw z namiarami :tak:

Aniu dziękuje :tak:
Urlop jak najbardziej udany.Majorka to prześliczna wyspa.Polecam!
Hotel ok.Jak na 3 gwizdki to nie mam zastrzeżeń.
Wybieracie się na Majorkę może ?

Necia wszystkiego najlepszego z okazji 7dmej rocznicy ślubu ;-)
Pozdrawiam!

Aguska glosy oddane az 5 takze jutro kolejne :)
Agnieszka wiesz narazie nie planujemy bo niedawno bylismy a powiedz mi duzo zwiedzaliscie ,duzo jest do zwiedzania wiesz my to tak lubimy intesywnie na plazy gora dwa dni a reszta to wycieczki zwiedzanie tak tez bylo jak bylismy w Salou :tak:

reklama
aguśka zagłosowane :tak:
Jutro oddam kolejny głosik.
Dzięki za zaproszenie na fb:)
Wytrwałości przy synku życzę :-)

Agnieszka wiesz narazie nie planujemy bo niedawno bylismy a powiedz mi duzo zwiedzaliscie ,duzo jest do zwiedzania wiesz my to tak lubimy intesywnie na plazy gora dwa dni a reszta to wycieczki zwiedzanie tak tez bylo jak bylismy w Salou :tak:
Ania Cales to nie wielka mieścina więc jak chcesz zobaczyć więcej to musisz wyjechać za miasto i my tak właśnie robiliśmy.Byliśmy w 3 innych miasta nie daleko Cales,przemieszczaliśmy się coś typu autobusy podmiejskie więc spoko,wygodna jazda a i cena biletu tania więc ok.
Jak będziesz zainteresowana to pisz na pw napiszę Ci dokładnie gdzie my byliśmy i co zwiedzaliśmy:)

Necia pozdrawiam również ;-)

Do góry