reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
cześć dziewczyny
szykuję się na zabieg hsg wiec proszę was o kciuki...
U mnie generalnie wszystko w porządku
duzo pracy jak zwykle..
Filip odlicza dni do wakacji...:)

PozdrawiamMOJE koleżanki!

Witam :)

dawno nie zaglądałam,ale ostatnio nie mam chęci na pisanie na forach...
troszkę zajęta jestem wiecznie coś się dzieje,teraz mamy troszkę problemy z Olafkiem,mamy dysplazję stawu biodrowego,byłam 2 tygodnie temu u ortopedy który tylko tym się zajmuje i kazał pieluchować małego,jutro jedziemy do olsztyna do drugiego lekarza tak aby sie upewnić jaka jest ta wada.
I tutaj kochane do was prosba do tych co z olsztyna albo tam mieszkały...możecie mi powiedzieć gdzie jest ulica Brzozowa 5 i jak tam trafic....piechota lub autobusem od PKSu ?Będe bardzo wdzięczna:happy:

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
Przepraszam za moją nieobecność. Teraz mam trochę więcej czasu :) Jestem na L4. Miałam mały zabieg i wypoczywam w domku. Za to pogodę mamy paskudną. Dzisiaj zawiozłam Jakubka do przedszkola i trochę zmokliśmy łącznie z Mają, bo niestety nie mogę jeszcze jej podnosić więc wszędzie sama maszerowała w deszcz :) Ale teraz biega na majteczkach i nie chce dać się ubrać :)
W między czasie również wyprawialiśmy urodzinki Jakubkowi.

A co u was?

reklama
Witam

Ja z nietypowym pytaniem..

Widzę że z Mazur jesteście a właśnie moi rodzice szukają jakiegoś pokoju na Mazurach może wy coś polecacie??? z góry bym była wdzięczna i proszę o wiadomość na priv.

Do góry