reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się z herbatką ;)
U nas z rana była bardzo jesienna pogoda ale się rozpogadza :) Ciężko mi się dzisiaj w pracy siedzi, bo zjechała do mnie sis...nawet Jakubek nie poszedł z tej okazji do przedszkola :)
Wczoraj zamówiłam dzieciom łóżko...czas u nich na zmiany hehe

Pozdrawiam

reklama
hej hej

widzę ze cisza nadal trwa...tylko marta się odzywa:)

marta jakie zamówiłaś łóżko dla dzieci?masz może fotkę?
Miłego dzionka w pracy.Jeszcze trochę i masz weekend:)
Ja weekendu prawie ze nie mam :-/ ale na własne życzenie.Jutro zakupy,sprzątanie a potem będziemy mieli gości a w niedzielę do pracy :shocked2: trzeba zacząć odpracowywać urlop pad palmami :-D

Ostatnia edycja:
Agnieszko to pracuj jak wynagrodzi ci to urlop pod palmami :)

Ja jeszcze 10 minut i weekend...Dzisiaj skróciliśmy sobie czas pracy hehe
Wkleję zdjęcie łóżka z domku... bo tutaj tak nie bardzo mam jak.

Witajcie
Tu jak zawsze od dłuższego czasu...cisza :shocked2:
Wpadam do was z małą informacją a mianowicie ostatnio dużo w moim życiu się dzieje i nie mam za dużo czasu na bb więc chyba odpuszczę sobie zaglądanie na bb lub usunę konto i zajmę się życiem rzeczywistym.Na chwilę obecną więcej dzieci niż jedno nie planuję więc i bb nie jest dla mnie.Jakby co jestem dostępna na fb,tam zaglądam regularnie i tam można zobaczyć co u mnie.Idzie wiosna więc zajęć będę miała po uszy.Przede mną urlop w Pl i pod palmami :-) Kto chce utrzymać kontakt to niech łapie mnie na fb :)

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę wszystkiego dobrego.

Ja z rana z kawusią się witam....
Jutro i pojutrze mam egzaminy więc w domku sobie nie wypocznę :/
Aga a co to za żarty?
Kinga tak zmieniliśmy maluszkom łóżko. A jaka radość przy tym była :) U nas w pokoju dzieci mają trochę miejsca na szczęście. Telefon fajny, mój m. ma identyczny. Ja na święta sobie kupiłam też w prezencie telefon z qwerty, tylko Samsung Galaxy Pro :)

reklama
Do góry