reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

szefówka poszła na zebranie wiec nic nie robie . halo sarenki co nie piszecie :-:)-:)-:)-:)-(jak ja moge to nikogo nie ma :angry:

reklama
A co d kawałów to ciężarnych na mecie nie można rozśmieszać bo grozi rozdwojeniem... :-p:-D:-D:-D:-D

hehehe Grubelku Tobie by to raczej nie zaszkodziło:-D:-D:-D:-D

co do obiadków to tez gotuje juz Antkowi praktycznie wszystko:tak: teraz tez czesto serwuje mu koktaje na mleczku mod. z truskawkami albo malinkami, zajada się tym:-)

:-D:-D:-D:-D:-D Marta widzę ze darzysz swoja teściową taka sama miłością jak ja swoja :-D:-D

Rodzice robia sobie teraz remont salonu i w domu panuje wielki charmider (lub harmider :confused2:) tatuś dostał spore odszkodowanie za wypadek w pracy wiec moja mamusia zaraz wymyśliła na co zostanie przeznaczona kaska :-):-)

Grubelku często mam cię na myśli, aż mi cię szkoda ze tak długo sie meczysz.
Nineczko nie przejmuj sie kłótniami z mężem, jeszcze parę latek i będziesz w tym specem :tak::tak: Z reszta pewnie już sie nim powoli robisz... :-D

MADZIA - jakże ja bym mogła ciebie nie love!
Ja was wszystkie love :happy2::-p:happy2:

Leje i leje :confused2: Dziś z rozpędu i nudy wysprzątałam domek. Na górze u nas zrobiłam Hani miejsce do łażenia (czyt. odgruzowałam pokój :confused2:). Właśnie od godziny próbuję wrzucić filmiki na wrzutę (masło maślane :-p) ale coś mi nie idzie, jakiś błąd strony i inne badziewie mi się pojawia. Normalka - prawo Marphiego czy jak on się tam zwał.

Młoda nauczyła się otwierać szuflady i wyciągać ich zawartość oraz ciągać za kable i je podgryzać. Normalnie wszędzie jej pełno a to dopiero początek :szok:

Waga mi :angry: stanęła w miejscu i diabli wzięli moje odchudzanie. W sukience wygladam jak kaszalot a moje cycy sięgają mi po kolana :wściekła/y: Dekolt mam tak ponętny, że nie wiem czy ktoś kto będzie siedział naprzeciwko mnie coś w ogóle przełknie na tej imprezie :dry:

reklama
Nineczko Hanuś superaśny!!!! :-D:-D:-D co sie wagą przejmujesz ? moja też stoi... zaraz spadnie troszke i się odchudzamy razem.... :tak:

Natala ja już nie mam siły ten brzuchol jest za wielki!!! ;-):tak:

No i dawajcie te kawały o teściowych... może mi coś pomoże... ;-)

Do góry