reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

necia zdrówka życzę Ty wiesz.. Filip tak jak Ci opowiadałam w zerówce dobrze! i ma super koleżankę Justynę ;))) zawsze chodzą razem w parze na spacerach. :cool2:
A Pawełek mowisz z rozrabiaką się zakumplował? hehe :D ciekawe co się z tego wykluje no. teraz dzieci mądrzejsze od radia hehe

reklama
Heja!my dzis bylysmy na szczepieniu ,musze powiedziec ze mala byla dzielna mimo ze nieobeszlo sie bez placzu ale mamine przytulenie i cycus pomogl ,teraz czekam czy aby niebendzie miala objawow poszczepiennych marudzenia i goraczki ale podobno to normalne,a i ogolnie wracam do zycia :)tylko ta jesienna pogoda mnie czasem dobija ale ciepla herbatka pomaga .ale dzis mialysmy przygode wyszlysmy na miasto a tu ciach patrze kolko od wozka odpadlo i sie toczy my sobie a on sobie ,okazalo sie ze blokada sie odblokowala i tak sie stalo na szczescie przymocowalam z powrotem mam nadzieje ze nikt niewidzial bo to musialo komicznie wygladac:-D

Aga a Twój synuś jak tam w szkole?

necia fajnie że pytasz,dzięki ;-)
Alan w szkole super :tak: Żadnych problemów ( na razie heh ;-))
W tym tygodniu obchodzą olimpiadę i Alan we wtorek przyniósł do domu ZŁOTY MEDAL :tak: za najwyższy skok :)
Jesteśmy taaacyyy dumni.
Poza tym wszystko ok kochana:)
Wam zdrówka życzę bo widzę że choróbska nadal są przy was :unsure:
Pozdrawiam!!

Teśka gratki dla małej:)
Mnie też zaczyna brać po woli jesienna depresja.Za oknem szaro,buro i wietrzenie ehhh jesień!
Pozdrawiam również!

Ostatnia edycja:
Jesień piękna jest
nie ma co się dołować tylko korzystać z uroków tej pory roku:)
My np dużo czasu spędzamy poza domem na spacerach zbieramy listki, kasztanki, żołędzie, szyszki itd.. może być naprawdę miło:tak:
gorzej jak zacznie padać deszcz,ale i na to są sposoby! ;-) tylko chcieć.

Miłego dnia!!!:happy:

Witajcie

Ja w pracy... Dzisiaj mamy meksyk bo są rozmowy kwalifikacyjne...i tak tydzień bądź dwa...
Ja zaraz zrobię sobie kawkę...

Miłego dnia!!

Hej!co za dzien dopiero spokojnie usiadlam ,jezuuu w koncu i nerwy uspokoilam ach ta tesciowa wrr ,ale juz spoko dzieki dziewczyny za podtrzymanie na duchu ,jeszcze jutro sporo roboty ale to juz i ja do tego sie niemieszam ja z mala siedze a w sobote wielki dzien no po nerwach w koncu bendzie bo taka bieganina ze jeden na drugiego warczy.a mala po szczepieniu w domu jednak plakala i dostala lekkiej goraczki ale szybko przeszlo.paaaa niewiem moze jutro jeszcze sie odezwe ale niewiem wiec od razu zycze milego poczatku wekendu i wogole fajnego cieplego wekendu ,u mnie na suwalszczyznie juz ma byc od jutra zimno ,ach przetrwamy paaa:)

Witajcie Dziewczyny:) U nas zdrówko powolutku wraca Adaś o niebo lepiej się czuje wraca mu apetyt :) ale kaszelek jeszcze go męczy :( Pawełek już też prawie zdrowy za to u niego w zerówce od kilku dni dosłownie pustki chodzi 11 osób z 25
shocked.gif

Teśka a teściową olewaj jak Ci pisałam :) to najlepszy sposób !! Sama też mam problemy ze swoją ach długo by opowiadać
Kinga no no Twój synuś szybko zaczął :) dziewczyny, romantyczne spacery trzymanie się za rękę :)
Aga brawa dla Alana za złoty medal:) rośnie Ci olimpijczyk!!!
A co u pozostałych Mazurskich mam się dzieje? Jakoś mało nas tu ostatnio:(

reklama
u nas dziś nic się nie chce. Dobra pora na porządną pyszną:tak:

dzisiaj u nas popołudnie zakupowe zawsze jestem wykończona po tym wszystkim:sorry2:

Teśka jutro wasz dzień:-)

Do góry