reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dobry wieczór!

Wpadłam do was z pozdrowieniami :-)

necia ZDRÓWKA DLA DZIECI :tak: wy to macie pecha,choróbsko tak długo was się trzyma nie dobrze :no: Kurujcie się kochani!
mloda fajnie ze słoneczny dzień wykorzystany :tak: gratki dla Aleksa za samodzielność :tak:
teśka powodzenia,mam nadzieję że mała szybko "wyrośnie" z nocnych grymasów.

Pogoda na wyspach mega słoneczna :tak: upał po 30 stopni! :szok: wiec wykorzystujemy i jeździmy na rodzinne wycieczki.A Ja biegam z aparatem i robię zdjęcia :-D
Sami zobaczcie o tu... Fotoblog agnieszkakk.flog.pl

Dobrego wieczoru życzę!

reklama
Dzięki Aga :) oj mamy pecha mamy a ja tak się staram i co i nic:( już jestem wyczerpana :( biedne te moje skarby :(
No i zazdroszczę Ci tego upału chętnie bym się wygrzała w takim słoneczku a zdjęcia super !
Mloda super ten twój Aleks brawa dla niego za samodzielne jedzenie :tak:
Dobrej nocki dla Wszystkich ;-)

Witam

Nel miło że Ty o mnie pamietasz :)) wróciłam wczoraj po południu ale byłam juz zmeczona. Na Fb dodałam wybrane kilka zdjec z moimi siostrami i dzieciaczkami:) chrzciny udane!
Marta03 tobie pisałam na gg.

Filip zadowolony z weekendu najbardziej. Pojezdził pociągiem, poznał kuzynów:) bawili się rewelacyjnie. Mam cudownych siostrzeńców i siostrzenicę Paulinkę:) aż szkoda było mi się z nimi żegnać.
Musimy koniecznie wybrać się do nich autem kiedys..

Pozdrawiam was
Ja mykam teraz na długi spacer z psem i na cmentarz zajde.
Potem zakupy:)
Miłego!

Heya!!!noc dzisiaj w miare zasnela kolo 22 z cyca jadla obudzila sie o 1 tez cyc ,potem kolo 5 no i po probach jedzenia cyca musialm dac mm bo placz niesamowity byl no i jeszcze tak lezakowalysmy prawie do 8 nawet przysnelysmy troche ,marzy mi sie caly dzien spedzic w lozku ach...Kingo fotki super jestescie takie podobne i bardzo ladne z was dziewczyny,necia oby chorobska szybko zniknely ,a tak wogole to czestuje was imieninowa kawa i ciachem wirtualnym wybierzcie jakie chcecie ja uwielbiam sernik ale niemoge niestety jesc :no:zycze milego dzionku :)ps agnieszko masz talent :)

Ostatnia edycja:
Hej

Heeja !u mnie niezaciekawie ,Nadia od paru dni strasznie marudna ,trzeba kolo niej caly czas skakac ,albo rece albo cyc,nocki tez kiepskie ale dzisiaaj dala upust i niespala od 1 30 znaczy sie robila tylko kilkuminutowe drzemki ,jestem troche podlamana ze poprostu jestem zla matka bo niemoge sobie z tym poradzic i wstyd sie przyznac ale czasem ona mnie irytuje i to jest najgorsze ....oj niebende wiecej smecic ,mam nadzieje ze u was wporzadku ;)

Wiem jak to jest bo mialam tak samo z Natalia,cierpliwosci zycze

Kinga super ze chrzciny sie udaly

Necia zdrowka

Narazie tyle uciekam Lence dac obiadek bo sie dopomina,milego dnia

Witajcie

No i mama mi się rozchorowała. Jutro na szczęście mąż może z rana zostać z małą, ja się urywam z pracy o 12.. Środa pod znakiem zapytania... Dobrze, że mąż może sobie pozwolić na zostanie w domu.
My popołudnie w domku rodzinnie
icon_smile.gif
Co u nas jest naprawdę rzadkością.
Dzieci już od ponad godziny śpią a ja skończyłam prasować.

Aga zdjęcia śliczne! A pogodę macie naprawde cudną!
Teśka spełnienia marzeń !!

Witam i miłego dnia życzę wszystkim
ja właśnie zbieram się z Filipem do wyjścia.
Dziś mają w zerówce zdjęcia robione.

Pozdr for all

reklama
witam Was!
Marta zdrówka dla mamy!!!
Kinga a ja Filip w zerówce zadowolony jest? Buziaki dla was :)
Aga a Twój synuś jak tam w szkole?
Mój Pawełek zakumplował się z rozrabiaką ! Rozmawiałam wczoraj z panią by zwróciła na nich uwagę!
Adaś ciężko znosi chorobę a ja jestem tym podłamana wczoraj było najgorzej i mam nadzieję że się to nie powtórzy i będzie już tylko lepiej!!!
Pozdrawiam Was i zdrówka życzę

Do góry