reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
U nas już dziś cisza tzn nie ma oznak choroby <jupi> nie wiem tylko co robić do jedzenia żeby jakoś delikatnie dla żołądka było.
Ja puki co susze włosy- tzn same schną bo nawet suszarki nie posiadam :)
A potem trzeba by objadek i spacer.

reklama
Heeja !a ja dzis w mega dobrym nastroju ,przyjechala siostra niespodziewanie z Augustowa i ja perfidnie wykorzystalam ja troche i wyslalam ja na spacer z mala ,a ja siup i ...do fryzjera ,ech co za luksus :)czuje sie wysmienicie,a co do kawy czekam na kolezanke ma wpasc i z nia wypije ,ale do takiej wirtualnej kawusi to i ja sie dolanczam do was :)bylysmy tez w przychodni Nadia zdrowa jak rydz narazie nic niezapowiada chorobska tfu tfu :)

Witajcie:)
Marta ja chętnie bym się z Tobą kawy napiła ale nie wiem czy jeszcze się na nią załapałam?
Mloda super że już po chorobie:)
Teśka cieszę się że córcia jest zdrowa jak rydz i życzę by już tak zostało !!!
A ja dziś już byłam na hydromasażu stópek z Adasiem :) a teraz przytachałam do domku wielką głowę kapuchy(bo małych nie było) i będę gotować bigos:) chyba na tydzień nam starszy:)
Miłego dnia wszystkim:)

Nel to i ja poporsze o bigos mniam mniam...masz jakis dobry przepis to moze sie odwaze zrobic...
Mloda super ze juz po chorobie.My nadal walczymy z bardzo brzydkimi kupami.Masakra.
Teska fajnie z fryzjerem.Korzystaj.

Laski polecicie cos zeby kupic dziewczynce na chrzest? Mam byc chrzesna.
Wrzuce jeszcze linki do bucikow co mam na sprzedanie.
Młoda widzisz zapomniałam o nich i nawet ci nie pokazalam :sorry2:

BUTY GEOX ZIMOWE rozm.21 Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl
Buciki zimowe rozm.21 ANTYLOPA Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl
Kapciuszki BEFADO rozm.20 Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl

:) Bigos będzie jutro bo dziś jednak choć bym chciała to i tak nie dam rady go zrobić !
A przepis mam od mojej mamy prosty ale bardzo dobry przynajmniej ja uwielbiam taki:) z samej słodkiej kapustki no i oczywiście różnych innych dodatków:tak:Ania_g21 ja też nigdy bigosu nie robiłam ale mamy przepis mi podpasował i tak robię;-) jak będę miała dłuższą chwilę to napiszę co tam do niego daję
Mloda jak zrobię to zapraszam :tak:

Necia- ja uwielbiam bigos mojej babci- ja takiego nie potrafie już nie wiem ile razy próbowałam no nie da się chodźbym to samo dawała - on ma to coś :)
tak samo jak z plackiem "coś typu naleśnik gruby" też go nie moge "skopiować" mimo takich samych proporcji zawsze coś musze zrobić źle ale nie wiem o co chodzi :p
A jak wasze zdrówko?
Pozdrawiam

reklama
Witajcie!!
Ja usiadłam odpocząć. Mąż wyszedł do pracy...ja właśnie skończyłam leczo robić.
I tak sobie myślę, ze jutro po pracy z maluchami skoczę w odwiedziny do mojej babci :)

Jest ktoś tu wieczorkiem?

Do góry