Papillonek1980
Fanka BB :)
Tak, ja miałam usg i krew pobieraną tego samego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo ! Tyle pieniędzy włożyłam w bio oil które tak mi polecano w pierwszej ciąży A na koniec i tak wyszłyJa smaruje tylko dlatego,ze skóra zaczela sie robic sucha,ale na roztepy to mi nie pomoze z synem smarowalam specyfikami i i tak wyszly
Krew i usg miałam tego samego dnia.ehh ... czytam Was a jakoś czasu brak , żeby się odezwać .
Przestańmy się martwić dziewczęta - teraz trzeba tylko się cieszyć każdym dniem - tutaj raczej się powinniśmy wspierać a nie nawzajem zamartwiać , bo zauważyłam , że tutaj jak coś idzie to falą co jest przykre . Dołączyłam do Was dopiero w 12 tygodniu , kiedyś uczestniczyłam w foru i strasznie przeżywałam jak dziewczyny odchodziły w końcu przyszedł czas na mnie , Teraz jak już t tygodnie przybywają cieszmy się , bo naprawdę zmalała szansa na poronienie
Co do prenatalnych dziwi mnie to co piszecie - ja miałam pobieraną krew do 13 tygodnia a USG mam 14-15 tydzien , z tego co rozumiem to macie pobieraną krew razem z USG ? tego samego dnia ?
Czym smarujecie brzuszki ? Ja słyszałam , że zwykła oliwka dla dzieci jest OK , więc nie będę się bawić w specyfiki bo z tego co wiem troszkę kosztują a też nie na każdego działaj
Jeszcze zapytanie do Was ? Miewacie często bóle podbrzusza ? Takie dziwne kłucia , dzisiaj cały dzień mi doskwierają nasiliły się po stosunku i nie wiem czy się martwić , bo są dość uciążliwe ((
No mnie w tym tygodniu bolało i to dość często w jednym miejscu,takie kłucie takie ala skurcze. Lekarz uspokoił, że to się wszystki rozciąga. Wydaje mi się,że dzidzia też coś naciska bo po usg mniej pobolewa.@asicazg u mnie najpierw spotkanie z genetykiem, który wyznacza datę usg i badań, ale z tego, co pisze mamaginekolog.pl musi całość odbyć się do końca 14 tygodnia (dzidzia ma mieć do 84 mm) - czyli u mnie pewnie pierwszy tydzień września.
Tak, boli mnie czasem mocno, takie ala skurcze? Jakbym za długo posiedziała czy po prostu
Spokojnie, będzie dobrze !!! [emoji6] też stresuję się każdym usg więc rozumiem [emoji6]Martwię się jutrzejszym usg
Mam takiego stresa ze to szok
Będzie dobrze. A co ja mam powiedzieć? Babsko w wieku poemerytalnym, najstarsza marcówka? Będzie dobrze, zobaczyszMartwię się jutrzejszym usg
Mam takiego stresa ze to szok
Nie mów tak... Ja się tak boję bo mam 3-4lata nie udawało się... Dlatego tak bardzo się martwię. Dziecko jest takim Naszym marzeniemBędzie dobrze. A co ja mam powiedzieć? Babsko w wieku poemerytalnym, najstarsza marcówka? Będzie dobrze, zobaczysz