reklama
WIZYTY
27.08.- @doolusia
27.08.- @mamitkaagitka prenatalne
27.08.- @Nieistotna
27.08.- @Pauliyne prenatalne
27.08.- 8:00 @tikatukatam prenatalne
27.08.- 10:30 @judytka777
27.08.- 11:15 @jagoda87
27.08.- 14:00 @KAROLA_223
27.08.- 15:50 @Stokrotenka23 prenatalne
Czekamy na wieści !!!
@Nieistotna dzisiaj też będziesz miała usg?
Dzień dobry w ogóle [emoji6] ten nocny strach co się dzieje między nogami mnie wykończy...wstaję w nocy nie tylko na siusiu tylko żeby podetrzeć się papierem i sprawdzić,że jest ok...
27.08.- @doolusia
27.08.- @mamitkaagitka prenatalne
27.08.- @Nieistotna
27.08.- @Pauliyne prenatalne
27.08.- 8:00 @tikatukatam prenatalne
27.08.- 10:30 @judytka777
27.08.- 11:15 @jagoda87
27.08.- 14:00 @KAROLA_223
27.08.- 15:50 @Stokrotenka23 prenatalne
Czekamy na wieści !!!
@Nieistotna dzisiaj też będziesz miała usg?
Dzień dobry w ogóle [emoji6] ten nocny strach co się dzieje między nogami mnie wykończy...wstaję w nocy nie tylko na siusiu tylko żeby podetrzeć się papierem i sprawdzić,że jest ok...
tikatukatam
Fanka BB :)
Ja jestem w trakcie badania :-)
Tzn. wiekszosc sprawdzona, przeplywy, serduszko, pecherz must czowy, nerki, moz normalnie wszystko mi pokazal I wszystko jak najbardziej w normie. A potem dzidzia poszla spac...
Dalismy jej chwile bo za chiny nie chciala sie odwrocic I zaraz wchodze ponownie. Zostala kosc nosowa do sprawdzenia I przeziernosc karkowa. W sumie juz ja zmierzyl I byla 1,2 tylko dziecko w niewlasciwej pozycji do tego badania, wiec mowi a bysmy zrobili tak jak powinno byc ale to I tak bedzie roznica ok 0,2 bedzie, wiec u mnie juz duzy kamien z serca.
Tzn. wiekszosc sprawdzona, przeplywy, serduszko, pecherz must czowy, nerki, moz normalnie wszystko mi pokazal I wszystko jak najbardziej w normie. A potem dzidzia poszla spac...
Dalismy jej chwile bo za chiny nie chciala sie odwrocic I zaraz wchodze ponownie. Zostala kosc nosowa do sprawdzenia I przeziernosc karkowa. W sumie juz ja zmierzyl I byla 1,2 tylko dziecko w niewlasciwej pozycji do tego badania, wiec mowi a bysmy zrobili tak jak powinno byc ale to I tak bedzie roznica ok 0,2 bedzie, wiec u mnie juz duzy kamien z serca.
tikatukatam
Fanka BB :)
A no I krew tez pobrana I calosc z opisem usg dostane na maila gdzies za tydzien. Wybaczcie za chaos, ale pisze na szybko I jeszcze z telefonu czego nienawidze.
To z samego rana wieści jak najbardzien pozytywne [emoji6]Ja jestem w trakcie badania :-)
reklama
Podziel się: