Ja tez 150zl dwa razy w miesiącu wolałabym raz w miesiacu te 150zl odkladac na coś dla dzieckaA z ciekawości możecie napisać ile kosztują wizyty? Płace 150zł plus leki badania to już niezła sumka
reklama
U mnie mąż podobnie bo też plamiłamNa usg prenatalnym ok. 12 tyg.już widać "wyrostek płciowy" (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Wystaje małe coś. Z tego rozwijają się narządy płciowe. W zależności jak jest usytułowane to coś, mówimy o chłopcu lub dziewczynce. Jeżeli lekarz nie wie czego szukać, to i w 18 tyg.się pomyli. Zasada jest taka, że jak wyrostek "leży", jest równoległy do kręgosłupa to mamy małą Księżniczkę. Unoszący się pod kątem ok. 45% wyrostek płciowy świadczy o małym Księciu.
U mnie mąż strasznie boi się, że nie można (wcześniej plamiłam). Powiedział, że kijem mnie nie dotknie Mam nadzieję, że żartował.
Skojarzenie z "seksmisją" słuszne. Ja już jak ta staruszka z pod ziemi marząca o swoim Józiu
Edit: chodzę na NFZ natomiast prywatna wizyta z usg to 150-180 zl w zależności od renomy lekarza.
tikatukatam
Fanka BB :)
Chyba jest tak że jeśli termin badań przypada na czas pracy to możesz się zwolnić. U mnie nigdy nie robią z tym problemu jak ktoś z pracowników ma na chwilkę wyskoczyć.
U mnie też nie ma problemu żeby wyskoczyć na chwilkę tylko po co mają mi to odliczać od urlopu jeśli i takie wyjście na badania w czasie pracy przysługuje
iskierka2610
U mnie też 150zl za wizytę. A prenatalne i polowkowe 200zl plus oczywiście badania i leki.A z ciekawości możecie napisać ile kosztują wizyty? Płace 150zł plus leki badania to już niezła sumka
aga6
Ja juz co 4tyg chodze ;-) wczesniej co 3Ja jezdzilam trzy razy co tydzien, teraz co dwa tez prywatnie mam nadzieje,ze później bedzie co 4 tyg
iskierka2610
A mój właśnie odwrotnie. I nawet coraz częściej myślę że to przez niego plamilam. Ale czeka cierpliwie.U mnie mąż podobnie bo też plamiłam
tikatukatam
A z ciekawości możecie napisać ile kosztują wizyty? Płace 150zł plus leki badania to już niezła sumka
Normalna wizyta z usg to u mnie 250zł.
USG prenatalna + PAPPA 350zł
Nie wykonuje mój lekarz, ale do jego kliniki przyjeżdża lekarz z Poznania robić badania.
aga6
Ja 180 wizyta. Badania krwi w lux medzie robilam. Za cytomegalie doplacilam tylko. Leki kombinowalam zeby z refundacją miecA z ciekawości możecie napisać ile kosztują wizyty? Płace 150zł plus leki badania to już niezła sumka
Stokrotenka23
Czy to przypadkiem nie chlopaczek?U nas wszystko ok
Teraz mam takie nagromadzenie wizyt że chyba zbankrutuje bo wszystko prywatnie.
Za tydzień 27.08 test podwójny a potem 10.09 wizyta u moje gin.
reklama
Podziel się: