reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Puky!Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?
Najlepszy rowerek biegowy na rynku, bo najnizsza wysokosc siodelka od podloza jest przystosowana juz dla ponad rocznych dzieci
Nasza starsza corka go dostala, gdy miala 1,5 roku; zamawialismy na allegro.
Polecam z czystym sumieniem
tikatukatam
Nie spytałam nawet o płeć. W pierwszej ciąży późno się dowiedzieliśmy bo się ciągle pupą dziecko obracało więc nawet nie pomyślałam że teraz może być coś widaćCzy to przypadkiem nie chlopaczek?
Wydaje mi się, że można w ciąży chodzić na badania w godzinach pracy i pracodawca musi Cię puszczać na nie. Ale też musi o ciąży się najpierw dowiedzieć.A dziewczyny dobrze pamiętam, że na wszystkie ciążowe badania nie muszę wykorzystywać swojego urlopu?
Bo ten test podwójny to o 8 rano mam i muszę się zwolnić z pracy. Ogólnie to wypadałoby powiedzieć o ciąży
Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?
My rowerek biegowy mamy taki najzwyklejszy z decathlonu i jesteśmy zadowoleni. Ale Majka dostała go na drugie urodziny, a mając 2 lata i ze dwa miesiące zaczęła na nim ładnie śmigać. Wydaje mi się, że 1,5 roku to jednak trochę za małe dziecko na rowerek biegowy.
Papillonek1980
U mnie był ewidentnie poziomy, panna jak ta lala.
U znajomego do końca ciąży jego żony twierdzili, że syn jak byk. Urodziła córeczkę 2900. Trzeba brać poprawkę na diagnozy z usg. Nie każdy gin to specjalista w swoim fachu (jak wszędzie z resztą). Pediatre i weta mam po latach poszukiwań i rozczarowań...
U znajomego do końca ciąży jego żony twierdzili, że syn jak byk. Urodziła córeczkę 2900. Trzeba brać poprawkę na diagnozy z usg. Nie każdy gin to specjalista w swoim fachu (jak wszędzie z resztą). Pediatre i weta mam po latach poszukiwań i rozczarowań...
Jaasna
Ja sie zakochalam w tej ciazy w BigMilkach smietankowych - maz tylko kolejne pudla dokupujeA no i zaliczylam oczywiscie lodziarnie [emoji23]
Jest to jedyna slodka rzecz jaka mi podchodzi
W zeszlej ciazy objadalam sie pudlami lodow Manhattana jagodowymi
aga6
U znajomych probowala smigac. Moze by zalapala. Na hulajnodze fajnie jezdzila i jeszcze ją rozwazamWydaje mi się, że można w ciąży chodzić na badania w godzinach pracy i pracodawca musi Cię puszczać na nie. Ale też musi o ciąży się najpierw dowiedzieć.
My rowerek biegowy mamy taki najzwyklejszy z decathlonu i jesteśmy zadowoleni. Ale Majka dostała go na drugie urodziny, a mając 2 lata i ze dwa miesiące zaczęła na nim ładnie śmigać. Wydaje mi się, że 1,5 roku to jednak trochę za małe dziecko na rowerek biegowy.
reklama
Cruzee rowerek najlzejszy na rynku od 80 cm duza regulacja ale jest drogi.Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?
Podziel się: