reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam niskie ciśnienie, capuccino też trochę podniesie? Choć nie wiem czy bym dała radę wypić, dziś mąż zrobił sobie kawę i po raz pierwszy od dawna zemdlilo mnie tak od zapachu że prawie zwymiotowałam!

Mnie też brzuch boli tak ciągnie na dole, muszę bardzo pomalu wstawać, a córa to przylepa się zrobiła straszna w listopadzie skaczy 3 lata. Staram się jej nie nosić, ale wiadomo nie zawsze się udaje.
Mój też właśnie ostatnio ma taki okres że stał się strasznym przylepa i nikt nie może się nim zajmować tylko mama więc siłą rzeczy też na ręce muszę go brać, a waży już 17 kg. Też mnie brzuch od dźwigania go Boli. Może to jakiś etap wspólny dla dzieci przed 3 urodzinami bo mój przecież też listopad.
Czy któraś z Was bolą plecy?Ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem, ale ostatnio tak inaczej krzyż mnie boli i czuje ze to od ciąży ale chyba za wczesnie na takie dolegliwości.

reklama
Ja pije kawę, ale jakos rzadziej mam ochotę i wcześniej zaczynałam dzień od kawy, a teraz jedyne co mogę rano wypić to herbata i to owocowa bo inaczej mi niedobrze.. eh :)
Ja wcale nie mam ochoty na nic kawowego.
Kawy jako takiej ogolnie nigdy nie pijalam i nie lubilam, ale mam slabosc jedynie do latte, gdzie polowa kubka to spienione mleko ;)

Nadrobilam was
My dziś na chrzcinach u siostrzeńca byliśmy. I przynajmniej jak byłam zajęta to nie było mi niedobrze.
Bo z apetytem kiepsko strasznie. Zazwyczaj jadłam malutkie porcje Ale często. I tak było ok teraz też powinnam. Ale pomimo głodu nic nie mogę jeść. Do wszystkiego mam wstręt. Wyraźne smaki na chwilę zabijają ten okropny posmak w ustach. Ale po chwili znów to samo...

Jutro idę do pracy pogadać z szefowa o zwolnieniu....

reklama
Do góry