reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja pije kawę, ale jakos rzadziej mam ochotę i wcześniej zaczynałam dzień od kawy, a teraz jedyne co mogę rano wypić to herbata i to owocowa bo inaczej mi niedobrze.. eh :)

Ja też oficjalnie na Dzień Kobiet :)
Ja tez :)
Ja jakby mnie nie odrzuciło od kawy to bym piła bo lubię a też mam niskie ciśnienie. Ale w poprzedniej ciąży już chyba od piątego miesiąca mogłam pić bo zaczął mi normalny smak wracać. Teraz też chyba są 3 rzeczy które jem że smakiem a resztę się zmuszam.
Ja ze smakiem to sama nie wiem co jem ....chyba tylko pączek i ostatnio kebaba zjadłam ze smakiem ale tego na codzień nie mogę wiec gloduje :cool: dzis zjadłam tylko rano kawaleczek ciasta i na obiad podziubalam troche ziemniakow z.piekarnika i kawalek piersi i nic więcej i nawet glodu nie czuje .chciala bym zeby powrocil mi smak

Ja tez mam problemy z apetytem, nie mam na nic ochoty a jak już zacznę jeść to chwile poskubie i koniec.
Na dodatek co wieczór boli mnie brzuch, ale nie tak jak w pierwszej ciąży tylko tak dziwnie, nie wiem czy to nie od noszenia młodej ale jakiś szatan w nią wstąpił i co chwile ryczy bo chce na ręce zaraz nie chce i ogólnie zaczęła wszystko wymuszać straszna histeria, aż się dziwie ze jeszcze policja do nas nie zawitała :D
U nas z córą ostatnio to samo -.- w jakim wieku Twoja?
Mnie tez brzuch wieczorem pobolewa ale staram sie juz mojego wredotka nie dzwigac i jest lepiej.

Apetyt mam slaby ale juz zauwazylam ze musze jesc częściej po kilka gryzów i lepiej mi tak. Bo nie jest mi niedobrze z głodu dodatkowo.

Ja mam niskie ciśnienie, capuccino też trochę podniesie? Choć nie wiem czy bym dała radę wypić, dziś mąż zrobił sobie kawę i po raz pierwszy od dawna zemdlilo mnie tak od zapachu że prawie zwymiotowałam!

Mnie też brzuch boli tak ciągnie na dole, muszę bardzo pomalu wstawać, a córa to przylepa się zrobiła straszna w listopadzie skaczy 3 lata. Staram się jej nie nosić, ale wiadomo nie zawsze się udaje.

reklama
Ostatnio kupiłam miętę z czarnym bzem [emoji7] niebo w gębie, do tego kawa, teraz malutki tost z bułki i koniec, człowiek najedzony

Ja jem za dwoje do południa, tak do 14-15, a potem dopiero wieczorem mogę coś ruszyć, tylko nigdy nie wiem coś

Do góry