Ja po rosole myslalam,ze zwymiotuje chyba za duzo go bylo, poszlam na kibelek dopiero mi przeszloDzis mam identycznie, zjadłam rosół a teraz pod wieczór głowa i mdłości.. [emoji14] tez bym cos zjadla ale nie wiem co
reklama
magdalena.
Fanka BB :)
Ja pije kawę, ale jakos rzadziej mam ochotę i wcześniej zaczynałam dzień od kawy, a teraz jedyne co mogę rano wypić to herbata i to owocowa bo inaczej mi niedobrze.. eh
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja tezJa też oficjalnie na Dzień Kobiet
Ja ze smakiem to sama nie wiem co jem ....chyba tylko pączek i ostatnio kebaba zjadłam ze smakiem ale tego na codzień nie mogę wiec gloduje dzis zjadłam tylko rano kawaleczek ciasta i na obiad podziubalam troche ziemniakow z.piekarnika i kawalek piersi i nic więcej i nawet glodu nie czuje .chciala bym zeby powrocil mi smakJa jakby mnie nie odrzuciło od kawy to bym piła bo lubię a też mam niskie ciśnienie. Ale w poprzedniej ciąży już chyba od piątego miesiąca mogłam pić bo zaczął mi normalny smak wracać. Teraz też chyba są 3 rzeczy które jem że smakiem a resztę się zmuszam.
aga6
U nas z córą ostatnio to samo -.- w jakim wieku Twoja?Ja tez mam problemy z apetytem, nie mam na nic ochoty a jak już zacznę jeść to chwile poskubie i koniec.
Na dodatek co wieczór boli mnie brzuch, ale nie tak jak w pierwszej ciąży tylko tak dziwnie, nie wiem czy to nie od noszenia młodej ale jakiś szatan w nią wstąpił i co chwile ryczy bo chce na ręce zaraz nie chce i ogólnie zaczęła wszystko wymuszać straszna histeria, aż się dziwie ze jeszcze policja do nas nie zawitała
Mnie tez brzuch wieczorem pobolewa ale staram sie juz mojego wredotka nie dzwigac i jest lepiej.
Apetyt mam slaby ale juz zauwazylam ze musze jesc częściej po kilka gryzów i lepiej mi tak. Bo nie jest mi niedobrze z głodu dodatkowo.
aga6
Ja dzis 2 gruszki i wielka kisc winogron zjadlam <3Zauważyam że spoko jest surowizna typu owoce. Moge zjeśc sporo, nie mam mdłości, nie boli brzuch.
aga6
Ja rano czarną z cytryną albo syropem malinowym..Ja pije kawę, ale jakos rzadziej mam ochotę i wcześniej zaczynałam dzień od kawy, a teraz jedyne co mogę rano wypić to herbata i to owocowa bo inaczej mi niedobrze.. eh
kwasek
Ja mam niskie ciśnienie, capuccino też trochę podniesie? Choć nie wiem czy bym dała radę wypić, dziś mąż zrobił sobie kawę i po raz pierwszy od dawna zemdlilo mnie tak od zapachu że prawie zwymiotowałam!
Mnie też brzuch boli tak ciągnie na dole, muszę bardzo pomalu wstawać, a córa to przylepa się zrobiła straszna w listopadzie skaczy 3 lata. Staram się jej nie nosić, ale wiadomo nie zawsze się udaje.
Mnie też brzuch boli tak ciągnie na dole, muszę bardzo pomalu wstawać, a córa to przylepa się zrobiła straszna w listopadzie skaczy 3 lata. Staram się jej nie nosić, ale wiadomo nie zawsze się udaje.
aga6
Ja niestety miete lubie tylko w gumach do zucia xPJa lubie herbate mietowa bez cukru, tylko to pije prócz wody
reklama
mala-rybka
Ostatnio kupiłam miętę z czarnym bzem [emoji7] niebo w gębie, do tego kawa, teraz malutki tost z bułki i koniec, człowiek najedzony
Ja jem za dwoje do południa, tak do 14-15, a potem dopiero wieczorem mogę coś ruszyć, tylko nigdy nie wiem coś
Ja jem za dwoje do południa, tak do 14-15, a potem dopiero wieczorem mogę coś ruszyć, tylko nigdy nie wiem coś
Podziel się: