reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mój też właśnie ostatnio ma taki okres że stał się strasznym przylepa i nikt nie może się nim zajmować tylko mama więc siłą rzeczy też na ręce muszę go brać, a waży już 17 kg. Też mnie brzuch od dźwigania go Boli. Może to jakiś etap wspólny dla dzieci przed 3 urodzinami bo mój przecież też listopad.
Czy któraś z Was bolą plecy?Ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem, ale ostatnio tak inaczej krzyż mnie boli i czuje ze to od ciąży ale chyba za wczesnie na takie dolegliwości.

Mnie plecy bolą, ale jak na razie tylko jak długo siedzę w jednej pozycji, na przykład w samochodzie.

Ja tabelki nie widzę:/ Na kompie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam ogólnie problem z plecami A teraz jest tylko coraz gorzej. Mam co tydzień fizjoterapie i codziennie ćwiczę Ale na razie to nie pomaga. Jak w ciągu dnia za dużo się nachodze to wieczorem nie mogę się ruszyć. A to dopiero początek...
Co do mdłości to najgorzej mam jak rano otworzę lodówkę.... masakra i wieczorem jak się kładę już do łóżka.

Mój też właśnie ostatnio ma taki okres że stał się strasznym przylepa i nikt nie może się nim zajmować tylko mama więc siłą rzeczy też na ręce muszę go brać, a waży już 17 kg. Też mnie brzuch od dźwigania go Boli. Może to jakiś etap wspólny dla dzieci przed 3 urodzinami bo mój przecież też listopad.
Czy któraś z Was bolą plecy?Ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem, ale ostatnio tak inaczej krzyż mnie boli i czuje ze to od ciąży ale chyba za wczesnie na takie dolegliwości.

Mnie już tez bolą, ale po pierwszej ciąży w moim przypadku wiem ze będzie gorzej niestety... tez mam problemu z kręgosłupem bo mam skrzywienie i przebyta choroba scheuermanna. W pierwszej ciąży miałam taka kumulacje bólu kręgosłupa ze nie mogłam prawie w ogóle spać, leżeć przez tydzień, straszne to było. Nie mogłam znaleźć pozycji która przyniosłaby mi nawet chwilowa ulgę. :(

Link do: Tabelka dziewczyny jak którejś nie ma wpiszcie sie do tabelki
Mnie nie ma Ale na tel nie mogę edytować. Spróbuję potem na komputerze.

Ja już też na nogach. Spałam dziś u siostry bo idę zaraz do pracy pogadać a nie ma kto być z Młodą. Siostra na urlopie że swoimi więc popilnuje mojej troche. Nienawidze spac u kogos.... jakos tak zawsze sie czyje skrepowana. Jednak u siebie to u siebie.

Trzymajcie kciuki za reakcję szefowej.

Kręgosłup mnie niestety boli.... na dole. I barki. Wybierała się na masaże takie porządne Ale nie wiem czy teraz moge

reklama
Witam się i ja. Ja te już od 6 nie śpię niestety trzeba iść do pracy a córka do szkoły. Wakacje się już u nas skończyły i dzisiaj zaczyna się rok szkolny.

Do góry