reklama
iskierka2610
Fanka BB :)
Ja spałam na brzuchu bardzo długo. A jak już mi przeszkadzał to wkladalam poduszkę na jeden bok i też prawie na brzuchu spałam. A teraz jakoś się boje. No i młody ze mną czasami śpi to nie da rady na brzuchu.A chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Mdłości dalej trzymają. Pół dnia przelezalam. Nie wiem co to będzie dalej.
Muszę iść po zwolnienie z pracy Ale nie wiem czy mi dadzą od tak.
FallenAngel83
FallenAngel83
Właśnie babeczki macie już brzuszek? Bo u mnie jeszcze nic A już się nie mogę doczekać [emoji14] podobno w pierwszej ciąży trzeba dłużej poczekać na widoczny brzuch. Widzę że niektóre z was piszą że już widać. Ja też do najszczuplejszych nie należę i pewnie nie będzie widać aż tak szybko
Hej! Powiem ci ze do najszczuplejszych nie należę, ale brzuch w pierwszej ciąży dostałam na początku 8 miesiąca. A w drugiej w połowie 7. Coniektorzy nie wierzyli ze jestem w ciąży [emoji23]
FallenAngel83
Widzę, że mowa o warzywach. Ja naprawdę lubię wszystkie. W domu zawsze musi być kukurydza, groszek, ogórki, pomidorki, warzywka na zupę, brokuły, kalafior, czosnek, koperek, wszystko... moja roczna córeczka właśnie odkryła surowe ogórki. Uwielbia! Mamy spory ogródek warzywny i jeszcze jeden z ziołami. Właśnie miętę zamroziłam na zimę i susze bazylię. Pomidorków i ogórków tony! Z owoców nie lubię jedynie lychee, jackfruit i może czegoś tam jeszcze. Moje dzieci są bardzo warzywno-owocowe. Syn do tej pory uwielbia sałatę z dodatkami wszelkiego rodzaju.
FallenAngel83
O nie, nie!
Lubie kp i jestem jego wielka zwolenniczka, ale nie za dlugo.
Po roku moje starsze dzieci sie same odcycowaly, teraz widze ze mloda juz mniej cyca potrzebuje, a za dwa tyg bedzie miala rok. Na moje oko 2-3 miechy i nie bede juz jej kp
Zazdroszczę. Mi przejście na butlę idzie jak po grudzie. Wybieram się do lekarza. Niech coś poradzi.
paulina.blachut
Dziewczyny a też tak macie że jak się zgubiła objawy na 1 lub 2 dni to pqnikunecie czy jest wszystko Oki z dzidzia?
Natka_91
Początkująca w BB
Ja dzisiaj wstałam i od rana czuję się dobrze i mnie to martwi wszystkie objawy jak ręką odjął... Nie wiem czy ma tak być, ja już mam czarne myśli. Dobrze, że jutro USGDziewczyny a też tak macie że jak się zgubiła objawy na 1 lub 2 dni to pqnikunecie czy jest wszystko Oki z dzidzia?
Beata86
A chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Ja odkąd pamiętam zawsze spalam na brzuchu, myślałam że ciężko będzie mi się przyzwyczaić do spania na boku ale jest dobrze nie mam problemów z zaśnięciem, ale śpię tylko na lewym boku. prawy odpada.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Tez tak mam.Dziewczyny a też tak macie że jak się zgubiła objawy na 1 lub 2 dni to pqnikunecie czy jest wszystko Oki z dzidzia?
Podziel się: