Ja akurat mam trochę ciuchow wiekszych rozmiarów tych co byłam o wiekszych rozmiarach wiec bede miala co ubrac później [emoji846]Jakoś nie przepadam za legindami bo czuję się naga no ale na jesień zakupię kilka dłuższych bluzek i jakoś to będzie. Zawsze nie ma tego ucisku.Nooo te też były luźne bo od biegania ciało całkiem inne było [emoji23][emoji23] Niestety trzy pary spodni luźnych, luźnych koleżance oddałam. Wczoraj jedne kupiłam i myślę, że do jesieni na spokojnie w nich pochodzę i w szafie jakaś para się znajdzie ( w sumie ja tak mało wychodzę, że starczy hehe). Już na jesień i zimę mam jakieś ciążowe zostawione to pod sweterkiem nie będzie widać [emoji16]
reklama
Ja właśnie większość powydawałam aleeee zakupy też fajna sprawa [emoji23]Ja akurat mam trochę ciuchow wiekszych rozmiarów tych co byłam o wiekszych rozmiarach wiec bede miala co ubrac później [emoji846]
polcia177
Fanka BB :)
Ja dopiero co wydalam siostrze 2 reklamówki i co mam terqz powiedzieć że ma oddać [emoji23][emoji23][emoji23] no ale sądziłam że niczym sie uda to sie akurat wymienimy hehe a może jeszcze jakoś sie dopasujemy ona za małe mi bedzie dawać i jakos wyjdzie [emoji12]
Beata86
W mojej szafie same leginsy albo jeginnsy, jeasnów normalnych brak po dwóch tygodniach w jegginsach już nie chodziłam bo za bardzo dopasowane i w pracy usiedzieć nie mogłam, zostały mi tylko legginsy i chyba w nich przechodzę do końca dla mnie teraz najwygodniejsze
Nadrobilam. My już w domu po wakacjach. Teraz trzeba się przystosować do życia w mieście....
Ja też mam Wit z doppel Hertz. Ale też wcale nie jem ryb i te dha mi zdecydowanie potrzebne.
I ciuchy mam jeszcze gdzieś w głębi szafy z czasów ciazy z Młodą to trzeba będzie wygrzebać.... bo mi w tej ciazy tez jakos trudniej brzuch wciagac a nie chce zeby bylo za szybko widac. Dopiero 7 tydz koncze. We wtorek uzg i mam nadzieje ze juz serduszko bedzie...
Ja też mam Wit z doppel Hertz. Ale też wcale nie jem ryb i te dha mi zdecydowanie potrzebne.
I ciuchy mam jeszcze gdzieś w głębi szafy z czasów ciazy z Młodą to trzeba będzie wygrzebać.... bo mi w tej ciazy tez jakos trudniej brzuch wciagac a nie chce zeby bylo za szybko widac. Dopiero 7 tydz koncze. We wtorek uzg i mam nadzieje ze juz serduszko bedzie...
M
Millagros
Gość
Chciałabym teraz dłużej kp zobaczymy [emoji4]O nie, nie!
Lubie kp i jestem jego wielka zwolenniczka, ale nie za dlugo.
Po roku moje starsze dzieci sie same odcycowaly, teraz widze ze mloda juz mniej cyca potrzebuje, a za dwa tyg bedzie miala rok. Na moje oko 2-3 miechy i nie bede juz jej kp
Stokrotenka23
U mnie dziś potworne wzdecia... jak z tym żyć [emoji35]
Ja pije wodę z cytryna rano, czasem ruszaU mnie dziś potworne wzdecia... jak z tym żyć [emoji35]
Jivka
Moderator
Właśnie babeczki macie już brzuszek? Bo u mnie jeszcze nic A już się nie mogę doczekać [emoji14] podobno w pierwszej ciąży trzeba dłużej poczekać na widoczny brzuch. Widzę że niektóre z was piszą że już widać. Ja też do najszczuplejszych nie należę i pewnie nie będzie widać aż tak szybko
W pierwszej ciąży miałam już fajny brzuch pod koniec 3 miesiąca Ciekawa jesten teraz, ciasniejsze spodnie mnie uciskają więc już odłożyłam ale brzucha nie widać
Dziewczyny , czy uzywacie osobno magnez procz standardowych witamin? Która pisala,ze od drugiego trymestru bedzie dodatkowo brac witaminy z dha, tak sie zastanawiam czemu od drugiego, ja kupilam takie które zawierają je już
Ja biorę kwas foliowy i od wczoraj d3. Kiedyś nie brałam wcale witamin, ale wyniki krwi miałam piękne więc nie było potrzeby.
Strasznie boję się zaparć... A już czuję że powoli się zaczyna... Póki co śliwki i jabłka działają..
reklama
aga6
Tez tardyferon ale bez kwasu foliowegoA jakie brałaś ? Też brałam i zero problemów. Tardyfenol-fol miałam zapisany.
Podziel się: