reklama
Beata86
Fanka BB :)
Ja gdzieś wyczytałam że do końca trzeciego mogą sie pojawiać, ale cieszę się że już są mniejsze i tak nie dają w kość bo bardzo mnie to męczyło.... i najważniejsze że wyniki są dobreMi też objawy zaczęły przechodzić jakoś od środy. W piątek miałam usg i wszystko jest ok. Polozna powiedziała że to już 3 miesiąc i mogą już powoli przechodzić to pierwsze objawy.
Jaasna
A Twoja mała zna butelkę?Zazdroszczę. Mi przejście na butlę idzie jak po grudzie. Wybieram się do lekarza. Niech coś poradzi.
Moje dziewczyny nigdy butelki w ustach nie miały
Po kp przeszłam na bidon i doidy, teraz też najmłodsza bidon ma opanowany, więc u nas po cycu będzie to, co zna i lubi
Jaasna
Przez całą ciążę śpię tak, jak mi wygodnieA chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Jaasna
Pokrzywa dobrze uzupełnia żelazo.Dziewczyny sprobujcie pic 1 dziennie herbate z pokrzywy. Dziala lepiej niz tabletki z zelazem. Na innym watku niejedna uniknela a inne powychodzily z anemii w ciazy dzieki temu.
Herbatę można pić, ale lepsze efekty daje sok skoncentrowany z pokrzywy do kupienia w aptece.
Choć mi akurat nic nie pomaga - zawsze mam anemie generowaną ciążą, więc czego bym nie tknęła, to efekty marne, tylko tabsy na mnie działają. Zależy od organizmu widać
Olka-Manolka
Ja mam teraz 22 sierpnia i będę miała badania krwi i test NIPP, A potem mam 17 września. Ale ja nie mieszkam w Polsce. Ja już miałam 3 razy robione usg i 22 będę miała już 4.Olka-Manolka na kiedy masz następną wizytę?
Ja byłam 7 na nfz teraz następną mam na 11 września dopiero.
Beata86
aha dobrze ze tak często będziesz spokojniejszaJa mam teraz 22 sierpnia i będę miała badania krwi i test NIPP, A potem mam 17 września. Ale ja nie mieszkam w Polsce. Ja już miałam 3 razy robione usg i 22 będę miała już 4.
reklama
@Jaasna a pilas od poczatku ciazy? O tyle tez warto, ze pokrzywa sciaga nadmiar wody z organizmu. Podzielilabym sie z toba swoja hemoglobina. Ja mam wysoka cala ciaze, ale tez biore femibion, a on ma zelazo dosc latwe do przyswojenia. To jedyne witaminy, ktore toleruje moja watroba poza vibovitem
Podziel się: