reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No to dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach i zaraz dawajcie znać ☺️ ja ten stres będę przechodzić w poniedzualek bo w poniedziałek mam wizytę a że jestem po dwóch poronieniach to nerwy niesamowite. Chyba pampersa założę :sorry:

No to dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach i zaraz dawajcie znać ☺️ ja ten stres będę przechodzić w poniedzualek bo w poniedziałek mam wizytę a że jestem po dwóch poronieniach to nerwy niesamowite. Chyba pampersa założę :sorry:

WIZYTY

03.08.- 10:00 @kaylla
03.08.- 12:30 @monia_l
03.08.- 16:00 @Adeline89
03.08.- 16:00 @AngelMum
03.08.- 17:00 @monia_55

Powodzenia dla nas !!!
i żebyśmy wszyskie przyniosły dobre wiadomości !!!
ja też się już stresuje

a wogóle dziś już 9t1d też cieszę sie z każdego kolejnego codziennie w aplikacji jak głupia sprawdzam jak by to miało przyśpieszyc i pokazac cos więcej hahah

@Marcówka19 chyba każda po poronieniu reaguje własnie takimi obawami i stresem teraz już będzie dobrze MUSI BYĆ!!!!!

Hej dziewczyny jeśli można to dołączę się do waszego forum. Ja pozytywny test zobaczyłam 28 czerwca i dwa tygodnie temu byłam na pierwszej wizycie. Z ostatniej miesiączki niby miał być 8 tydzień Ale okres miałam nieregularny i wyszedł 6 tydzień i położna nie mogła określić daty porodu bo maleństwo się schowalo i nie mogła to zmierzyć ale serduszko już biło . Dzisiaj o 14:40 mam kolejną wizytę. Trzymajcie kciuki!

Witaj :) ja tez życzę powodzenia ! Tak bardzo bym chciala miec juz pierwszą wizyte za soba. Stresuje sie poniewaz mam prace w ktorej naprawde trzeba czasem przerzucać po kilkanascie kilogramow , jak narazie jestem na urlopie ale nie wiem co jak wroce do pracy. Raczej nie bardzo wspominac szefowi skoro nie bylam jeszcze u lekarza? Co o tym sadzicie ? :) :) :)

Ja mam też syna z marca i znowu marzec :-D środkowy natomiast jest z listopada
Ja mam corke z marca 2017 ale teraz w koncu luty bedzie ;p
Hej dziewczyny jeśli można to dołączę się do waszego forum. Ja pozytywny test zobaczyłam 28 czerwca i dwa tygodnie temu byłam na pierwszej wizycie. Z ostatniej miesiączki niby miał być 8 tydzień Ale okres miałam nieregularny i wyszedł 6 tydzień i położna nie mogła określić daty porodu bo maleństwo się schowalo i nie mogła to zmierzyć ale serduszko już biło . Dzisiaj o 14:40 mam kolejną wizytę. Trzymajcie kciuki!

Witaj ;) daj znac po wizycie!

Ja też mam dość ciężka pracę i zaraz po pierwszej wizycie poszłam na zwolnienie. Zawsze miałam problemy z kręgosłupem A teraz dokucza mi jeszcze bardziej. Mam cotygodniowe wizyty u fizjo, ćwiczenia itd I pracodawca się nie czepia bo nie ma do czego.

reklama
A ja sie mega stresuje od rana, bo nie dosc,ze nie wiadomo co bedzie, to jeszcze na moje miejsce dali juz kogos do pracy, także oby z ciaza bylo w porządku, bo jak nie wiem ,czy bede miala gdzie wracac [emoji53]

Do góry