reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Masakra ... tyle się walczy o prawa kobiet i wszędzie trąbią o tym że kobiety w ciąży powinny być chronione a wychodzi na to że nic się na razie w Polsce nie zmienia ... A jak byś chciała wrócić do pracy to możesz wrócić? Czy musisz się wtedy starać od nowa o przyjęcie? Ja pracuje za granicą na umowie na stale i na szczęście nie mogą mnie ruszyć.
Ja mam tez umowę na stale i ona jest gow..warta, bo maja wlasnie te aneksy jakby,ze podloza w dniu zwolnienia,ze sie na nie zgadzasz. Zobaczymy jak bedzie cos nie tak z ciąża wrócę i sie okaże wtedy.

Nawet mi nie mow u nas od dwoch tygodni ponad 30 ,wczoraj 38, dopiero w poniedziałek ma byc 28, ani kropli deszczu nie spadlo
U nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam

U nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam
Ja robiłam , to jest zwykła glukoza bez obciazenia powinnas miec w podstawowych na krew

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj zimno i deszcz.

Moja koleżanka miała w Polsce umowę na stałe ale jakiś zapis w umówie, ze musi osiągać miesięczne wyniki itp. Jak była w ciąży poszła na zwolnienie wiec wiadomo, ze wyników nie było. Już po macierzyńskim nie ma powrotu.
Natomiast w Norwegii nie ma ochrony kobiet w ciąży. Mogą mnie zwolnić, ale nie z powodu ciąży.

Ja robilam. Balam sie ze zle wyjdzie bo dzien wczesniej objadlam sie ciasta a o 22 wypilam pol litra fanty ale wynik idealny xP
Mozesz prywatnie zrobic bo to koszt ok 5-7 zł

reklama
Do góry