reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Masakra ... tyle się walczy o prawa kobiet i wszędzie trąbią o tym że kobiety w ciąży powinny być chronione a wychodzi na to że nic się na razie w Polsce nie zmienia ... A jak byś chciała wrócić do pracy to możesz wrócić? Czy musisz się wtedy starać od nowa o przyjęcie? Ja pracuje za granicą na umowie na stale i na szczęście nie mogą mnie ruszyć.
Ja mam tez umowę na stale i ona jest gow..warta, bo maja wlasnie te aneksy jakby,ze podloza w dniu zwolnienia,ze sie na nie zgadzasz. Zobaczymy jak bedzie cos nie tak z ciąża wrócę i sie okaże wtedy.

Nawet mi nie mow u nas od dwoch tygodni ponad 30 ,wczoraj 38, dopiero w poniedziałek ma byc 28, ani kropli deszczu nie spadlo
U nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam

U nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam
Ja robiłam , to jest zwykła glukoza bez obciazenia powinnas miec w podstawowych na krew

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj zimno i deszcz.

Moja koleżanka miała w Polsce umowę na stałe ale jakiś zapis w umówie, ze musi osiągać miesięczne wyniki itp. Jak była w ciąży poszła na zwolnienie wiec wiadomo, ze wyników nie było. Już po macierzyńskim nie ma powrotu.
Natomiast w Norwegii nie ma ochrony kobiet w ciąży. Mogą mnie zwolnić, ale nie z powodu ciąży.

Ja robilam. Balam sie ze zle wyjdzie bo dzien wczesniej objadlam sie ciasta a o 22 wypilam pol litra fanty ale wynik idealny xP
Mozesz prywatnie zrobic bo to koszt ok 5-7 zł

reklama
Do góry