reklama
Ja mam tez umowę na stale i ona jest gow..warta, bo maja wlasnie te aneksy jakby,ze podloza w dniu zwolnienia,ze sie na nie zgadzasz. Zobaczymy jak bedzie cos nie tak z ciąża wrócę i sie okaże wtedy.Masakra ... tyle się walczy o prawa kobiet i wszędzie trąbią o tym że kobiety w ciąży powinny być chronione a wychodzi na to że nic się na razie w Polsce nie zmienia ... A jak byś chciała wrócić do pracy to możesz wrócić? Czy musisz się wtedy starać od nowa o przyjęcie? Ja pracuje za granicą na umowie na stale i na szczęście nie mogą mnie ruszyć.
Nawet mi nie mow u nas od dwoch tygodni ponad 30 ,wczoraj 38, dopiero w poniedziałek ma byc 28, ani kropli deszczu nie spadloTrzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !!!! Serdecznie Witam w ten upalny poranek ... mam już dość tych temperatur
Kasia323
Fanka BB :)
U nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałamNawet mi nie mow u nas od dwoch tygodni ponad 30 ,wczoraj 38, dopiero w poniedziałek ma byc 28, ani kropli deszczu nie spadlo
Ja robiłam , to jest zwykła glukoza bez obciazenia powinnas miec w podstawowych na krewU nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam
Ostatnia edycja:
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
U mnie dzisiaj zimno i deszcz.
Moja koleżanka miała w Polsce umowę na stałe ale jakiś zapis w umówie, ze musi osiągać miesięczne wyniki itp. Jak była w ciąży poszła na zwolnienie wiec wiadomo, ze wyników nie było. Już po macierzyńskim nie ma powrotu.
Natomiast w Norwegii nie ma ochrony kobiet w ciąży. Mogą mnie zwolnić, ale nie z powodu ciąży.
Moja koleżanka miała w Polsce umowę na stałe ale jakiś zapis w umówie, ze musi osiągać miesięczne wyniki itp. Jak była w ciąży poszła na zwolnienie wiec wiadomo, ze wyników nie było. Już po macierzyńskim nie ma powrotu.
Natomiast w Norwegii nie ma ochrony kobiet w ciąży. Mogą mnie zwolnić, ale nie z powodu ciąży.
Kasia323
Ok dzięki... jutro wioze mocz bo dziś nie zwróciłam uwagi że jest na skierowaniu . Wszystkiego wyniki w pakiecie Lux medu. Póki co jestem zadowolona tak jak w pierwszej ciążyJa robiłam , to jest zwykła glukoza bez obciazenia powinnas miec w podstawowych na mocz
aga6
Ja robilam. Balam sie ze zle wyjdzie bo dzien wczesniej objadlam sie ciasta a o 22 wypilam pol litra fanty ale wynik idealny xPU nas podobnie... akurat jestem dwa tygodnie na urlopie więc pogoda idealna na urlop ... ale we wtorek do pracy i chyba się rozpłyne jak tak dalej będzie !! Sluchajcie czy każda z Was robiła badanie glukozy nadczo? Mi wczoraj lekarz nie dał skierowanie na to... dopiero tak w domu o tym pomyślałam
Mozesz prywatnie zrobic bo to koszt ok 5-7 zł
reklama
aga6
Glukoze robi sie z krwi nie z moczuJa robiłam , to jest zwykła glukoza bez obciazenia powinnas miec w podstawowych na mocz
Podziel się: