reklama
Olka-Manolka
Fanka BB :)
Na pewno będzie wszytko dobrze może że już kogoś mają to znak że Ty masz teraz siedzieć w domku i cieszyć się ciążąA ja sie mega stresuje od rana, bo nie dosc,ze nie wiadomo co bedzie, to jeszcze na moje miejsce dali juz kogos do pracy, także oby z ciaza bylo w porządku, bo jak nie wiem ,czy bede miala gdzie wracac [emoji53]
A ja sie mega stresuje od rana, bo nie dosc,ze nie wiadomo co bedzie, to jeszcze na moje miejsce dali juz kogos do pracy, także oby z ciaza bylo w porządku, bo jak nie wiem ,czy bede miala gdzie wracac
A ty już powiedziałaś o ciązy? Jaką masz umowę? Mogą tak???
Umowe na czas nieokreślony,wiedza już o ciazy, bo zaświadczenie dalam, umowa umowa,ale u nas kazdy ma podpisane za porozumieniem stron w razie czego wiec nic nie zrobie, co najwyzej gdzie indziej mnie dadza niz robilam. Akurat ta dziewczyna co wrocila robila ze mna kiedys tylko za jej miejsce dali inna i dlatego teraz ona jest na moim miejscu jak mnie nie ma wiec nie wiem jak to pozniej rozwiazaA ty już powiedziałaś o ciązy? Jaką masz umowę? Mogą tak???
Mam nadziejęNa pewno będzie wszytko dobrze może że już kogoś mają to znak że Ty masz teraz siedzieć w domku i cieszyć się ciążą
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Kurde, ja tez mam stresu. Pracuje w domu, a raczej udaje, ze pracuje, bo w pracy bym nie wytrzymała... nie wiem czy dostanę to skierowanie, a jak dostanę to czy dzisiaj będzie usg, a jak będzie to czy będzie to serce... szczególnie, ze mi w szpitalu już w tej ciąży powiedzieli, ze poronienie, a poronienia nie było. Już mam uraz do tych lekarzyA ja sie mega stresuje od rana, bo nie dosc,ze nie wiadomo co bedzie, to jeszcze na moje miejsce dali juz kogos do pracy, także oby z ciaza bylo w porządku, bo jak nie wiem ,czy bede miala gdzie wracac [emoji53]
No podwojne stresy masakra [emoji53] ja nie wiem jakies zle mam przeczucia mam nadzieje,ze to tylko strach je powoduje, zostało mi czekac do 16Kurde, ja tez mam stresu. Pracuje w domu, a raczej udaje, ze pracuje, bo w pracy bym nie wytrzymała... nie wiem czy dostanę to skierowanie, a jak dostanę to czy dzisiaj będzie usg, a jak będzie to czy będzie to serce... szczególnie, ze mi w szpitalu już w tej ciąży powiedzieli, ze poronienie, a poronienia nie było. Już mam uraz do tych lekarzy
Olka-Manolka
A pracujesz w Polsce czy za granicą? Bo dziwna ta twoja umowa, nie słyszałam jeszcze o czymś takim.No podwojne stresy masakra [emoji53] ja nie wiem jakies zle mam przeczucia mam nadzieje,ze to tylko strach je powoduje, zostało mi czekac do 16
W polsce, podpisujesz sobie po prostu zgode na porozumieniem stron,ze tak jak byś zgodziła sie na zwolnienie,a oni podloza to zaświadczenie kiedy bede chcieli cie zwolnic, wiec wtedy w sadzie masz marne szane jak tam widnieje twoj podpis z data zwolnieniaA pracujesz w Polsce czy za granicą? Bo dziwna ta twoja umowa, nie słyszałam jeszcze o czymś takim.
reklama
Olka-Manolka
Masakra ... tyle się walczy o prawa kobiet i wszędzie trąbią o tym że kobiety w ciąży powinny być chronione a wychodzi na to że nic się na razie w Polsce nie zmienia ... A jak byś chciała wrócić do pracy to możesz wrócić? Czy musisz się wtedy starać od nowa o przyjęcie? Ja pracuje za granicą na umowie na stale i na szczęście nie mogą mnie ruszyć.W polsce, podpisujesz sobie po prostu zgode na porozumieniem stron,ze tak jak byś zgodziła sie na zwolnienie,a oni podloza to zaświadczenie kiedy bede chcieli cie zwolnic, wiec wtedy w sadzie masz marne szane jak tam widnieje twoj podpis z data zwolnienia
Podziel się: