reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mojej mamie lekarz wycisnal brata z brzucha, prawie 30 lat temu. Komplikacja tego bylo mechaniczne tylozgiecie macicy.
W Polsce teraz zabronione jest samowolne stosowanie chwytu Killingera, nikt nie ma prawa naciskac brzucha bez zgody ciezarnej, nawet przed porodem karte taka sie wypelnia.
Obrot mozna wykonac na wyrazna prosbe ciezarnej. Jesli ona nie chce, to ma zaplanowane ciecie.
Ja tez mam lekkie było zgiecie macicy, ale nie wiem nawet o co w tym chodzi [emoji23]

Moje wszystkie cudaki po cycku też były na Nan z Nestle .

Ale dla tych którzy w przyszkosci będą na mm i wybiorą Bebilon sprawdzcie bo podobno to identyczny skład co bebiko a jest różnica w cenie. My nie używaliśmy ale koleżanki sprawdzały
Mozliwe,ze coś jest podobne,ale chyba nie caly sklad, bo jednak jak dalam bebiko syn mial problemy z brzuszkiem wiec cos sie na roznilo, no i.jednak mleko tez ma inny smak

Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.

Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]

Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]
Ja również mam brzuch jak balon :/ do tego biegunkę :/

reklama
Do góry