Mi tez sie wydaje,ze synDziękuję bardzo... ja mam dwoch synów i w podświadomości chciałbym córeczkę , ale tak jak w poprzednich dwóch ciążach myślałam wciąż tak teraz jakoś jest mi obojętna płeć?? Czuje że jednak i tak będzie 3 syn
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Żeby wojny nie było, bo też syna czuję [emoji33][emoji33][emoji33]
Ja tez mam lekkie było zgiecie macicy, ale nie wiem nawet o co w tym chodzi [emoji23]Mojej mamie lekarz wycisnal brata z brzucha, prawie 30 lat temu. Komplikacja tego bylo mechaniczne tylozgiecie macicy.
W Polsce teraz zabronione jest samowolne stosowanie chwytu Killingera, nikt nie ma prawa naciskac brzucha bez zgody ciezarnej, nawet przed porodem karte taka sie wypelnia.
Obrot mozna wykonac na wyrazna prosbe ciezarnej. Jesli ona nie chce, to ma zaplanowane ciecie.
Ostatnio tez mialam ochote,ale nie powstrzymalamNo nie, ja tez normalnie nie jem zupek chińskich- facet trzyma w domu bo on czasem coś zje, a teraz mam ochotę! Jem pomidorówkę chińska tylko dosypuje chili
No zebys wiedział,ze totalne nudy mnie do tego zmuszająNie!
Adeline, to juz nudy nudow nudy poganiaja, ze to ogladasz
Mozliwe,ze coś jest podobne,ale chyba nie caly sklad, bo jednak jak dalam bebiko syn mial problemy z brzuszkiem wiec cos sie na roznilo, no i.jednak mleko tez ma inny smakMoje wszystkie cudaki po cycku też były na Nan z Nestle .
Ale dla tych którzy w przyszkosci będą na mm i wybiorą Bebilon sprawdzcie bo podobno to identyczny skład co bebiko a jest różnica w cenie. My nie używaliśmy ale koleżanki sprawdzały
Rodzinke pl bardzo lubie [emoji6]Omg sekrety rodzinne...wczoraj przypadkiem zobaczyłam to w telewizji,czego to oni nie wymyślają [emoji6] ja z nudów rodzinka.pl oglądam [emoji6]Gratulacje !!!
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ja mam biegunki nawet... waze tyle samo A brzuch juz wystaje.Mnie tez wzdelo,a do tego chyba z kg przytylam od tego jedzenienia z nerwow, nie pamietam kiedy na kibelku nawet bylam.
Witam sie w 8 tygodniu. 8+0 [emoji173]
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Ja również mam brzuch jak balon :/ do tego biegunkę :/Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.
Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]
Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]
reklama
Podziel się: