reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja bym chciala zeby mnie przeczyscilo [emoji23] zaparcia sa nie raz tak uciazliwe,ze mam wrażenie jakbym kamienie w brzuchu nosila tak boli
Jedź duzo owoców, pij dużo wody.

Ja aktualnie juz dzis od 6 bylam dwa razy... W końcu nie pojadę do pracy na 8 [emoji35]

Moje wzdęcia [emoji23]
20180803_064633.jpeg

Załączniki

• 20180803_064633.jpeg
    20180803_064633.jpeg
    28,2 KB · Wyświetleń: 252
reklama
Kasia gratuluje pięknego małego bobaska. Marzysz o jakiejś płci?
Dziewczyny czy Wy w ogóle myślicie o płci jesteście na jakąś nakierowane? Może już to pytanie padlo ale jest tyle stron do nadrobienia a co wejdę wieczorem dochodzą kolejne i nie nadążam
Ja chce syna. Zawsze wiedziałam co będę mieć a teraz tak bardzo chcę syna że boje się że będzie córa!!!

reklama
03.08.- 10:00 @kaylla
03.08.- 12:30 @monia_l
03.08.- 16:00 @Adeline89
03.08.- 16:00 @AngelMum
03.08.- 17:00 @monia_55

Powodzenia dla nas !!!

Ano powodzenia I żebyśmy wszystkie zobaczyły to co chcemy :)
- chociaz nie wiem jak ja wysiedzę do tej 17... I mam nadzieję, ze już będzie coś widać (teoretycznie kończę jutro 6 tydz...). Ale jestem dziś sama w pokoju to zaraz sobie książkę jakąś ściągnę i będe czytać. Nie pamiętam która ostatnio pisała coś o Mastertonie albo Koontzu? To moi ulubieni - chociaż ostatnio czytam bardzo chętnie Cobena. Coś polecicie?

Ja córe rodziłam sn i bardzo szybko poszło i w ogóle bardzo fajnie wspominam :) Wkurzyłam się tylko jak poprosiłam żeby mąż mi przyniósł snikersa albo innego batona po kryjomu a ten poleciał poskarżyć bo przecież nie mogłam jeść :)

I ja tez mam taki wzdęty brzuch. Już!! Wczoraj mamy koleżanka mi powiedziała że się poprawiłam ostatnio, a w brzuchu to najbardziej...

Do góry