reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No to dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach i zaraz dawajcie znać ☺️ ja ten stres będę przechodzić w poniedzualek bo w poniedziałek mam wizytę a że jestem po dwóch poronieniach to nerwy niesamowite. Chyba pampersa założę :sorry:

No to dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach i zaraz dawajcie znać ☺️ ja ten stres będę przechodzić w poniedzualek bo w poniedziałek mam wizytę a że jestem po dwóch poronieniach to nerwy niesamowite. Chyba pampersa założę :sorry:

WIZYTY

03.08.- 10:00 @kaylla
03.08.- 12:30 @monia_l
03.08.- 16:00 @Adeline89
03.08.- 16:00 @AngelMum
03.08.- 17:00 @monia_55

Powodzenia dla nas !!!
i żebyśmy wszyskie przyniosły dobre wiadomości !!!
ja też się już stresuje

a wogóle dziś już 9t1d też cieszę sie z każdego kolejnego codziennie w aplikacji jak głupia sprawdzam jak by to miało przyśpieszyc i pokazac cos więcej hahah

@Marcówka19 chyba każda po poronieniu reaguje własnie takimi obawami i stresem teraz już będzie dobrze MUSI BYĆ!!!!!

Hej dziewczyny jeśli można to dołączę się do waszego forum. Ja pozytywny test zobaczyłam 28 czerwca i dwa tygodnie temu byłam na pierwszej wizycie. Z ostatniej miesiączki niby miał być 8 tydzień Ale okres miałam nieregularny i wyszedł 6 tydzień i położna nie mogła określić daty porodu bo maleństwo się schowalo i nie mogła to zmierzyć ale serduszko już biło . Dzisiaj o 14:40 mam kolejną wizytę. Trzymajcie kciuki!

Witaj :) ja tez życzę powodzenia ! Tak bardzo bym chciala miec juz pierwszą wizyte za soba. Stresuje sie poniewaz mam prace w ktorej naprawde trzeba czasem przerzucać po kilkanascie kilogramow , jak narazie jestem na urlopie ale nie wiem co jak wroce do pracy. Raczej nie bardzo wspominac szefowi skoro nie bylam jeszcze u lekarza? Co o tym sadzicie ? :) :) :)

Ja mam też syna z marca i znowu marzec :-D środkowy natomiast jest z listopada
Ja mam corke z marca 2017 ale teraz w koncu luty bedzie ;p
Hej dziewczyny jeśli można to dołączę się do waszego forum. Ja pozytywny test zobaczyłam 28 czerwca i dwa tygodnie temu byłam na pierwszej wizycie. Z ostatniej miesiączki niby miał być 8 tydzień Ale okres miałam nieregularny i wyszedł 6 tydzień i położna nie mogła określić daty porodu bo maleństwo się schowalo i nie mogła to zmierzyć ale serduszko już biło . Dzisiaj o 14:40 mam kolejną wizytę. Trzymajcie kciuki!

Witaj ;) daj znac po wizycie!

Ja też mam dość ciężka pracę i zaraz po pierwszej wizycie poszłam na zwolnienie. Zawsze miałam problemy z kręgosłupem A teraz dokucza mi jeszcze bardziej. Mam cotygodniowe wizyty u fizjo, ćwiczenia itd I pracodawca się nie czepia bo nie ma do czego.

reklama
A ja sie mega stresuje od rana, bo nie dosc,ze nie wiadomo co bedzie, to jeszcze na moje miejsce dali juz kogos do pracy, także oby z ciaza bylo w porządku, bo jak nie wiem ,czy bede miala gdzie wracac [emoji53]

Do góry