reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mam wreszcie ten wynik i tak jak przypuszczałam jest źle. W czwartek beta 2035, w poniedziałek tylko 3953 Po 19-tej mam się pojawić w szpitalu u mojej ginekolog
Może faktycznie przez to błądzenie krwi coś nie tak z wynikiem, czekamyna wieści.

Ja dziś też spadek formy....cały czas w łóżku,niedobrze mi,nie wiem co mam jeść...

reklama
Dziewczyny też tak macie że w ogóle nie macie siły ani ręką ani noga ruszyć dziś to już w ogóle budzę się wstaje pochodze kładę i zasypiam :/ dla mnie to nowość w pierwszej ciąży nie miałam tak . Fakt że dziś byłam krew pobrać może trochę osłabienie sama nie wiem
ja to mam mega przypływ energi- w weekend przejechaliśmy z mężem i małym 16 km na rowerach, ciągle bym coś robiła, tylko w pracy sie nie chce :p

Dziewczyny też tak macie że w ogóle nie macie siły ani ręką ani noga ruszyć dziś to już w ogóle budzę się wstaje pochodze kładę i zasypiam :/ dla mnie to nowość w pierwszej ciąży nie miałam tak . Fakt że dziś byłam krew pobrać może trochę osłabienie sama nie wiem
Ja tez mogłabym spac tylko

Ja tam problemu z jedzeniem poki co nie mam, ale burzowo u nas to moglabym nie wychodzić z lozka, wlasnie szykuje spagethii.

Spaghetti mówisz ? To ja wpadam hehe
Od początku makarony to jedyne na co mam ochotę mogła bym ciągle jeść jedyne od czego mnie nie odrzuca i mdłości przy tym nie przeszkadzają mniam

Spaghetti mówisz ? To ja wpadam hehe
Od początku makarony to jedyne na co mam ochotę mogła bym ciągle jeść jedyne od czego mnie nie odrzuca i mdłości przy tym nie przeszkadzają mniam
Mozesz makarony zrobić tez z jagodami z jakimiś owocami ,albo carbonara. A tak wpadaj,bo jest nie do przejedzenia [emoji846]

reklama
Do góry