kamiska494
Zaangażowana w BB
11 czerwca ostatnia miesiączkaBardzo dobry przyrost, po prostu mnozysz razy dwa wiec twój jest ok ,gratulacje, kiedy mialam ostatnia @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 czerwca ostatnia miesiączkaBardzo dobry przyrost, po prostu mnozysz razy dwa wiec twój jest ok ,gratulacje, kiedy mialam ostatnia @?
Słyszałam że jak dużo rośnie to mogą być bliźniaki jestem w lini z pokolenia bliźniaków w sensie moja babcia miała szczerze liczę że jednak to jedno silne maleństwo [emoji173]
Mi tez uroslo z 31 na 177 ale watpie zeby jakies blizniaki na blizniaki chyba duze różnice sąSłyszałam że jak dużo rośnie to mogą być bliźniaki jestem w lini z pokolenia bliźniaków w sensie moja babcia miała szczerze liczę że jednak to jedno silne maleństwo [emoji173]
Mi tez uroslo z 31 na 177 ale watpie zeby jakies blizniaki na blizniaki chyba duze różnice są
Ja idę w poniedziałek bo doktor mi kazał przyjść dopiero jak bedzie 1500,az mnie brzuch na sama mysl boli, najchętniej bym nie robiła,ale coz zrobić jak każą. Od razu chyba wyniki sobie zrobięNo tak najważniejsze że rośnie [emoji173]
Dokladnie w ogóle ta beda nie ma co sie na 100% przejmować, usg tez musi wszystko potwierdzic ostatecznieNa poczatku przyrosty są duże, ja tez miałam po 48 h po 400%
Potem juz rośnie normalnie