reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Zazdroszcze lezenia...mnie poduszki tak przyciagaja a przy mojej corce nie ma opcji. Jedynie jak sama spi. Tak mnie ciąga po mieszkaniu a ja juz czesto sił nie mam na ciąglą zabawę :(

reklama
A ja właśnie mam siły i to dużo.aż muszę się powstrzymywać żeby się nie przeforsowac[emoji4]też bym ciągle jadła ale na chwilę bo jak zrobię to zaraz smak mi przechodzi[emoji53]

Ojjj ciężki temat starań....7 lat, trójka dzieciaczków na cmentarzy i nadzieja na zdrową ciąże. Pewna osoba dziwi mi się, że dlaczego nie chcę mówić o ciąży o takim cudzie. Nie chcę bo najgorsze potem to pier...za plecami. Moja pani psycholog (tak leczę się ) zawsze powtarza, że to moje święte prawo powiedzieć tyle na ile mam ochote i osobom którym chcę. No i pieprzenie ludzi, że już 30 skończona to przecież czas na dziecko, jestem z tych co nie szczędzą w słowach jednak w tej sytuacji nie chcę aby ktoś wiedział więc mówię, że zdrowie mi na to nie pozwala.
Jedna ciąża - poronienie, człowiek po roku czasu się otrząsnął i zaczął starania a tam bach organizm się zablokował i koniec i tak wiele lat leczenia, starań i dupa z tego wychodziła. Potem kolejne ciąże, magiczny termin pierwszego trymestru minął - no przecież teraz musi być dobrze i strzał - tyle było z radości. Kolejna ciąża -PRZECIEŻ TERAZ MUSI BYĆ DOBRZE, magiczny pierwszy trymestr znowu za nami i za chwile znowu koniec....tyle walki, cierpienia a człowiek spada coraz bardziej poniżej poziomu ziemii. Także rozumiem wiele par, że o tym się nie mówi bo człowiek czuję się jakiś ułomny, że nie może być w ciąży potem , że nie potrafi zapewnić w brzuchu warunków dla własnego dziecka i je traci. Ciężki temat...
Dziewczyny chciałam was bardzo przeprosić za moje wczorajsze smutne posty . Widzę ze was naszło na wspominki ( nie miłe wspominki ) . Nie możecie się teraz denerwować , musicie wierzyć ze będzie dobrze . Ja mam dzisiaj wizytę o 17 i będzie wszystko wiadomo . Niewiem dlaczego ale się łudzę ze ta beta to jakaś wielka pomyłka . Trzymajcie się i dbajcie o siebie :*
Bądź silna i przyciagaj pozytywne myśli !! Jest taka książka Sekret... Przeczytajcie :)jest tez online gdzies..i jest wlansie o pozytywnym myśleniu, które sprawia ze marzenia sie spełniają :)

Odebrałam wynik beta 10.07 21.8 i beta 12.07 95.3 :) to chyba pora na radość ? Jaki wy miałyście przyrost ktoś się zna wiem że jak rośnie to dobrze ale czy to nie duży przyrost przekracza 66%

Odebrałam wynik beta 10.07 21.8 i beta 12.07 95.3 :) to chyba pora na radość ? Jaki wy miałyście przyrost ktoś się zna wiem że jak rośnie to dobrze ale czy to nie duży przyrost przekracza 66%
Ja mialam tez duży przyrost 21.06 miałam 9.3 a 23.06 miałam 54.9 a 9.07 juz miałam ponad 36 tysięcy. Wszystko jest dobrze lepiej duży przyrost niż za mały :)

reklama
Do góry