reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Z którego listopada? Też ma tyle energii w sobie ile moja gwiazda ?
Oj bardzo dużo, czasem to się cieszę że idę do pracy odpoczac z 5 listopada. Najgorsza ta jego zabawa wszystkimi rzeczami na raz przez co ciągły armagedon w domu. Ale od września do przedszkola to troszkę się z dziećmi wyszaleje.

reklama
Oj bardzo dużo, czasem to się cieszę że idę do pracy odpoczac z 5 listopada. Najgorsza ta jego zabawa wszystkimi rzeczami na raz przez co ciągły armagedon w domu. Ale od września do przedszkola to troszkę się z dziećmi wyszaleje.
To nie możliwe ale moja tez jest z 5 listopada [emoji23][emoji23] urodzona w czwartek o 8.10. To chyba ta data cos w sobie ma ze nasze dzieci tyle energii maja [emoji6] i moja tez od września drepta do przedszkola

Dziewczyny, ja jutro idę na decydująca wizytę, ostatnio rysował sie pęcherzyk w macicy, ale tez doktorka oglądała długo prawy jajnik, który niestety cały czas daje o sobie znac. Jakies tam ryzyko pozamacicznej wciąż jest niestety :(
Ale ja wierze w kropka!
Trzymajcie kciuki za zarodeczek, oby byl tam gdzie trzeba ;)
A dzis o mało nie zemdlałam w autobusie, stalam prawie cala drogę, ale w pewnym momencie dosłownie zimny pot oblał mnie cala i czułam ze chwila moment albo odpłynę albo zwymiotuje... Na szczęście zwolniło sie miejsce i usiadłam, ale to bylo okropne przeżycie, nie sądziłam ze w ciąży człowiek sie robi taki delikatny.

Będzie dobrze, ktory będziesz miec tc?

Ja mam wizytę w poniedziałek 16 i mam nadzieję też na pozytywne wieści bo nawet nie wiem czy pęcherzyk jest w macicy. Chciałam iść jak najpóźniej trochę ze skąpstwa bo każda wizyta to 200zl, mam nadzieję, że nie każe mi potem za tydzień znowu przyjść :D

Dziewczyny, ja jutro idę na decydująca wizytę, ostatnio rysował sie pęcherzyk w macicy, ale tez doktorka oglądała długo prawy jajnik, który niestety cały czas daje o sobie znac. Jakies tam ryzyko pozamacicznej wciąż jest niestety :(
Ale ja wierze w kropka!
A dzis o mało nie zemdlałam w autobusie, stalam prawie cala drogę, ale w pewnym momencie dosłownie zimny pot oblał mnie cala i czułam ze chwila moment albo odpłynę albo zwymiotuje... Na szczęście zwolniło sie miejsce i usiadłam, ale to bylo okropne przeżycie, nie sądziłam ze w ciąży człowiek sie robi taki delikatny.
Trzymam kciuki! !!

Ale ja wierze w kropka!
Trzymam kciuki i Ja!!!

Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.

reklama
A w sobotę tj 18 DC 5 dpo miałam straszny skurcz i bole w podbrzuszu wydawało mi się że to może zagnieżdżenie ale widzę że raczej nie....

Do góry