reklama
Ja co czesze to garsc tragedia pierwszy raz takMi tez od paru dni lecą i ciagle tylko zbieram
Witam Was i ja jeszcze pewności co do ciąży nie mam ale tak na 80% mysle ze tak. Mam 4 dni do miesiączki której mam nadzieję nie dostać. Ostatni okres 15.06. Nie robię bety. Czekam z tydzien i umawiam się do gin. A w domu mam już 2 księżniczki. Jedna we wrześniu 8 lat a druga w listopadzie 3 lata
Witaj :-)Witam Was i ja jeszcze pewności co do ciąży nie mam ale tak na 80% mysle ze tak. Mam 4 dni do miesiączki której mam nadzieję nie dostać. Ostatni okres 15.06. Nie robię bety. Czekam z tydzien i umawiam się do gin. A w domu mam już 2 księżniczki. Jedna we wrześniu 8 lat a druga w listopadzie 3 lata
Mnie zawsze boli w krzyżu na dole i nie moge sie skupicZ objawów to czuje ból piersi i to niezły mam wrażenie że już mi one rozmiar urosly ( albo przynajmniej tak bym chciała [emoji23]) i czuje pobolewanie w podbrzuszu raz po raz
Witam i gratuluję. Też mam w domu synka który w listopadzie skończy 3 latkaWitam Was i ja jeszcze pewności co do ciąży nie mam ale tak na 80% mysle ze tak. Mam 4 dni do miesiączki której mam nadzieję nie dostać. Ostatni okres 15.06. Nie robię bety. Czekam z tydzien i umawiam się do gin. A w domu mam już 2 księżniczki. Jedna we wrześniu 8 lat a druga w listopadzie 3 lata
Witam i gratuluję. Też mam w domu synka który w listopadzie skończy 3 latka
Z którego listopada? Też ma tyle energii w sobie ile moja gwiazda ?
reklama
Myślę że reż bym tak zrobiła na Twoim miejscuMaz powiedzial ze mam nie iść do pracy sam i ze pojedziemy jutro po chorobowe
Podziel się: