reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej :)
Ja dziś byłam na pierwszej becie 34 zł w diagnostyce a wynik 623 :) w środę powtórka bety i wizyta u ginekologa wieczorem :) by zobaczył czy zarodek dobrze zagnieżdżony :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Hej
A w który tyg. Jesteś ? Bo mamy podobny wynik z tym ze ja mam 662 a jestem początek 6 tyg. A bete robilam pod koniec 5 tygi się martwię, ze to mało, bo jestem juz po przejściach :(

Witajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy

Witajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy
Pewnie ze można zrobić grupę zamknięta,ale warto jeszcze poczekac nawet do pół roku ,bo jakaś mama może dojść. Snapchat nie mam czegoś takiego jedynie fb [emoji23][emoji846] mnie w niedzielę tak glowa bolala myślałam,ze do głowy dostane

reklama
Do góry