reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej :)
Ja dziś byłam na pierwszej becie 34 zł w diagnostyce a wynik 623 :) w środę powtórka bety i wizyta u ginekologa wieczorem :) by zobaczył czy zarodek dobrze zagnieżdżony :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Hej
A w który tyg. Jesteś ? Bo mamy podobny wynik z tym ze ja mam 662 a jestem początek 6 tyg. A bete robilam pod koniec 5 tygi się martwię, ze to mało, bo jestem juz po przejściach :(

Witajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy

Witajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy
Pewnie ze można zrobić grupę zamknięta,ale warto jeszcze poczekac nawet do pół roku ,bo jakaś mama może dojść. Snapchat nie mam czegoś takiego jedynie fb [emoji23][emoji846] mnie w niedzielę tak glowa bolala myślałam,ze do głowy dostane

reklama
Do góry