To w piątek zrobię z krwi. Jak nic nie wyjdzie zrobię we wtorek bo to niby dzień. @ będzie12 dpo juz powinno wyjsc U mnie w 12 dpo beta wynosila 77 ale to zalezy od tego, kiedy zarodek sie zagniezdzi
reklama
Zemanka
Początkująca w BB
Hej
Ja dziś byłam na pierwszej becie 34 zł w diagnostyce a wynik 623 w środę powtórka bety i wizyta u ginekologa wieczorem by zobaczył czy zarodek dobrze zagnieżdżony
Pozdrawiam Was serdecznie
Hej
A w który tyg. Jesteś ? Bo mamy podobny wynik z tym ze ja mam 662 a jestem początek 6 tyg. A bete robilam pod koniec 5 tygi się martwię, ze to mało, bo jestem juz po przejściach
Kayah
Fanka BB :)
Witajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy
Czulam sie fatalnie bo bardzo bolala mnie glowa. Myslalam, ze sie wykoncze. W dodatku synek mial kiepskie noce i niewiele spal. Na szczescie juz jest duzo lepiej.
Mam wizyte i pierwsze usg w piatek. Troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli.
Jesli chodzi o grupe na fb, to ja niestety odpadam, bo nie mam fb. Za to mam ig i snapchat[emoji5] Jesli stworzymy tutaj zamknieta grupe, to tez bedziemy mogly wstawiac zdjecia i pisac o wszystkim. Ja naleze tutaj na forum do sierpniowek 2016 i najpierw pisalysmy na otwartym forum, a potem na zamknietym. Z czasem stworzylysmy grupe na snapchacie i codziennie wysylamy sobie zdjecia i rozmawiamy
Pewnie ze można zrobić grupę zamknięta,ale warto jeszcze poczekac nawet do pół roku ,bo jakaś mama może dojść. Snapchat nie mam czegoś takiego jedynie fb [emoji23][emoji846] mnie w niedzielę tak glowa bolala myślałam,ze do głowy dostaneWitajcie[emoji5] nie bylo mnie kilka dni i mam teraz duzo nadrabiania. Przede wszystkim witam wszystkie nowe przyszle mamusie[emoji5]
Mnie ogólnie wszystko drazni i zrobiłam sie nerwowa,a jak śpię musi byc cicho szaWy tez tak macie ze denerwuje Was nawet sposob oddychania Waszego męża/partnera? Ja chodze i zabijam wzrokiem -.-
Aneczka85_01
Jeśli nic Ci nie jest to nasciemniaj bo inaczej nie da .Dzis nie poszlam do tej pracy, pojade do lekarza rodzinnego zobaczymy czy mi da l4 oby
reklama
Aneczka85_01
Dziewczyny tak czytam ze macie bete ok 700 i to 6 tc. Ja mam 9092 i panikuje a od ost miesiączki wychodzi 6tydzien 3 dzień
Podziel się: