Moim zdaniem za szybko.Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem za szybko.Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Dodałas mi otuchyMoim zdaniem za szybko.
Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Cos miedzy 6 a 7, miałam pozna owulacje wiec ciężko na podstawie ostatniej @ określić tygodnie, a u Ciebie który to będzie tc? Ja za ostatnią wizytę wybuliłam 330 i od razu zmieniłam przychodnie, dla mnie to zdzierstwo nawet jak na Wawe, szczególnie ze wizyta tez nie byla jakaś rewelacyjna
Zrob 12 dpo...chyba, ze wytrzymasz do 14 dpoKiedy mogę zrobić betę z krwi by coś wyszło ?
Kochana jakbym wytrzymała nie robiłabym dzisiajZrob 12 dpo...chyba, ze wytrzymasz do 14 dpo
12 dpo juz powinno wyjsc U mnie w 12 dpo beta wynosila 77 ale to zalezy od tego, kiedy zarodek sie zagniezdziKochana jakbym wytrzymała nie robiłabym dzisiaj