reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny napisalam pytanie na znanym lekarzu z prosba o pomoc czy ktos zajmie sie moim przypadkiem mam nadzieję ze ktos dobry sie odezwie i poleci co robic trzymajcie kciuki

reklama
Konwalijka będzie dobrze, kciuki zaciskam mocno

A jutro dam znać po wizycie, moje dwa szkraby siedzą na wakacjach, to mogę sobie teraz pofolgować, ale o dziwo spać się nie chce... Tylko ciągle bym coś jadła i mdli mnie

Dokładnie nie denerwować się, chociaż wiem co przezywalam niedawno
Ja jem ze stresu zaczęło sie... muszę sie opanować trochę ,bedzie dobrze musi byc

Adeline89 mam nadzieję, że odpowie i pomoże coś albo przynajmniej uspokoi

No ja staram się uspokoić z jedzeniem, ale jak nie jem to mnie mdli

Adeline89 mam nadzieję, że odpowie i pomoże coś albo przynajmniej uspokoi

No ja staram się uspokoić z jedzeniem, ale jak nie jem to mnie mdli
Ja juz tu myślę,ze moze isc do pracy nasciemniac ze mnie kręgosłup boli zeby mnie dali chociaż na jakiś czas gdzie indziej moze dalo by rade [emoji23] juz opcji full

A wiecie co jeszcze nie wiem czy to powód ciąży ale wlosy mk garsciami od paru dni wypadaja boje sie ze łysa zostane [emoji53]

Ja sie znów stresuje ....caly dzien czysto a wiczorem brazowe plamienie niby nie duze a jednak sie stresuje :(

reklama
Do góry