Na L4 powinien być podany adres pod którym się przebywa w momencie zwolnienia, a nie adres zameldowania.Moja siostra miała ale jej nie zastali. Bo zameldowana była w domu rodzinnym a mieszkała gdzie indziej ale im tego nie powiedziała i potem musiala sie tłumaczyć
Co do bycia w tym samym terminie - wczoraj P. rozmawiał z mamą i ona mu powiedziała (w tajemnicy), że siostra P. jest w ciąży. Oczywiście nie wiem, czy to na pewno prawda, bo sama siostra jeszcze nic nie mówiła, ale jeśli tak, to będziemy mieć podobne terminy. Tyle że u nich to raczej nie planowana ciąża - pierwszy syn dopiero we wrześniu skończy rok, jej się na macierzyńskim skończyła umowa, więc pracy nie ma, z facetem się mega średnio dogadują. Zresztą pierwsza ciąża tez była nie do końca planowana, ale wtedy chociaż sytuacja była lepsza.
Ciekawa jestem czy siostra się pochwali, jak my powiemy o mojej ciąży, bo na razie nie wiedzą. Wiedzą tylko moje dwie koleżanki. Teraz się zastanawiam, czy moim rodzicom powiedzieć, skoro u nich będę, bo jeśli nie teraz to później musiałabym przez telefon powiedzieć. Chociaż moja mama już podejrzewa, a jak przez te 5 dni u nich sobie piwka nie wypije, to i tak będzie wiedziala