No terminy w tym samym czasie [emoji23] jak z synem bylam w ciąży to wlasnie ciotka byla,szwagierka,kuzynki meza, i kolezanka moja najblizsza z dziecinstwa. Teraz tez jedna kolezanka moja sie stara wiec mysle,ze w koncu jej sie uda i bedziemy miec z tego samego roku. Siostra tez by chciala,ale leczy sie poki co,bo ma tarczyce i nawet jak probowala zajsc nie udawalo sie, tez ma nadwagę i chciala by zrzucic cos moze to tez jest problem zeby zajscJa ostatnio z męża siostrą w ciąży a teraz ze swoją siostrą [emoji12] ale to na prawde byłoby nieźle jakby sie okazało że ona też w ciąży i zaszłyście w tym samym czasie.
reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja w jednej ale tez zadnej kontroli i nikt dookola tez nie mialW dwóch ciążach byłam na zwolnieniu praktycznie od samego początku i nigdy nie miałam żadnej kontroli i też nigdy nie słyszałam by ktoś miał... aż ja sie teraz zaczęłam zastanawiać
Ja czekam jeszcze 3 tygodnie i powiemy rodzicom meza i rodzenstwu o ciazy no i synol moj sie dowie. Ja sie dziwie,ze szwagier jeszcze w zakładzie sie nie dowiedział, chyba jednak mistrzowie nie gadają, bo znaja moje sytuacje tym bardziej,ze mialam ostatnio w tamtym roku
aga6
Fanka BB :)
Ja dzis mam usg w jednym a w drugim musze odebrac -.-Ogólnie chyba łatwiej o pomyłkę w tę stronę. Że ma być dziewczynka, a jednak rodzi się chłopczyk. Bo jak już lekarz dojrzy coś między nogami, to ryzyko pomyłki jest mniejsze. Chyba że pępowina namiesza
Pojadę chyba zaraz do luxmedu odebrać w końcu badania na grupę krwi, hiv i kiłę. Miała to zrobić wczoraj jadąc do internisty po to L4, ale byłam tak nieprzytomna z niewyspania, że zapomniałam.
A po obiedzie pojadę chyba do moich rodziców. Ogólnie czas odebrać dziecko z wczasów, posiedzę tam jeszcze do niedzieli i poodpoczywam. Miałam jechać jutro, ale że dziś się wyjątkowo dobrze czuję, jestem w miarę wyspana i głowa mnie nie boli, to chyba się dzisiaj zbiorę. Kto wie, jak się będę czuła jutro.
mamitkaagitka
Zaciekawiona BB
Ja też już mam ochotę zacząć kupować wyprawkę, ale mama uspokaja mnie, żeby jeszcze chwilę poczekać... I chyba poczekam, dotąd jak się potwierdzi płeć. Mój facet marzy o córeczce tatusia, ja też marzę o małej Michasi, ale tak samo ucieszymy się z chłopca :-) Tym bardziej, że gdzieś w głowie mam, że będzie chlopczyk
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja chyba tylko przy wózku pozostanę. A pieluszki to raczej pampersy bo jednak wygodniej.A któraś z Was planuje używać chustę zamiast wózka lub wymiennie?
Co myślicie o pieluszkach wielorazowych?
Podziel się: