reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja ostatnio z męża siostrą w ciąży a teraz ze swoją siostrą [emoji12] ale to na prawde byłoby nieźle jakby sie okazało że ona też w ciąży i zaszłyście w tym samym czasie.
No terminy w tym samym czasie [emoji23] jak z synem bylam w ciąży to wlasnie ciotka byla,szwagierka,kuzynki meza, i kolezanka moja najblizsza z dziecinstwa. Teraz tez jedna kolezanka moja sie stara wiec mysle,ze w koncu jej sie uda i bedziemy miec z tego samego roku. Siostra tez by chciala,ale leczy sie poki co,bo ma tarczyce i nawet jak probowala zajsc nie udawalo sie, tez ma nadwagę i chciala by zrzucic cos moze to tez jest problem zeby zajsc

reklama
Ja czekam jeszcze 3 tygodnie i powiemy rodzicom meza i rodzenstwu o ciazy no i synol moj sie dowie. Ja sie dziwie,ze szwagier jeszcze w zakładzie sie nie dowiedział, chyba jednak mistrzowie nie gadają, bo znaja moje sytuacje tym bardziej,ze mialam ostatnio w tamtym roku

Ogólnie chyba łatwiej o pomyłkę w tę stronę. Że ma być dziewczynka, a jednak rodzi się chłopczyk. Bo jak już lekarz dojrzy coś między nogami, to ryzyko pomyłki jest mniejsze. Chyba że pępowina namiesza:p

Pojadę chyba zaraz do luxmedu odebrać w końcu badania na grupę krwi, hiv i kiłę. Miała to zrobić wczoraj jadąc do internisty po to L4, ale byłam tak nieprzytomna z niewyspania, że zapomniałam.
A po obiedzie pojadę chyba do moich rodziców. Ogólnie czas odebrać dziecko z wczasów, posiedzę tam jeszcze do niedzieli i poodpoczywam. Miałam jechać jutro, ale że dziś się wyjątkowo dobrze czuję, jestem w miarę wyspana i głowa mnie nie boli, to chyba się dzisiaj zbiorę. Kto wie, jak się będę czuła jutro.
Ja dzis mam usg w jednym a w drugim musze odebrac -.-

Ja ubranek mam cos i po córce i po synu :) ale na pewno będę dokupywała ;) wózek to pewno pod sam koniec a inne rzeczy typu wanienka,fotelik itp to są w neutralnych kolorach i takie pewnie będę kupowała .

A któraś z Was planuje używać chustę zamiast wózka lub wymiennie?
Co myślicie o pieluszkach wielorazowych?

U nas siostrzenica męża sie stara i bardzo bym się ucieszyla jak by wkoncu im sie udalo i byśmy razem były w ciąży

Ja też już mam ochotę zacząć kupować wyprawkę, ale mama uspokaja mnie, żeby jeszcze chwilę poczekać... I chyba poczekam, dotąd jak się potwierdzi płeć. Mój facet marzy o córeczce tatusia, ja też marzę o małej Michasi, ale tak samo ucieszymy się z chłopca :-) Tym bardziej, że gdzieś w głowie mam, że będzie chlopczyk

reklama
Do góry