mala-rybka
Fanka BB :)
FallenAngel zdrówka dla szkraba [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja cenilam sobie to ze mialam obok tylko męża. Chciałam sama wszystkiego sie nauczyc i miec spokoj ;-) oczywiscie jakbym zadzwonila do mamy czy tesciowej to bylyby w 5 min ale uszanowaly moja prosbeMoja mama przyjechała do nas przy pierwszym dziecku na półtora miesiąca. Po cesarce jej pomoc była nieoceniona.
Po CC to dużo sama robilam, pierwsze mycie tylko mama, a potem to sama wszystko [emoji6] wygodniej mi było
moja mama po porodzie akurat będzie niedaleko ale już przy pierwszym dziecku powiedziała że się nie będzie wtrącać, jak poproszę to z chęcią pomoże ale nie tak jak moja teściowa że była codziennie ( mieszka obok) i chciała kąpać, przewijać choć w cale nie prosiłam.U nas teraz też kiepsko, wtedy mama była 80km od nas, teraz jest 1000 [emoji6] ale poradzimy sobie
zdrówka dla córeczki!!!Witam się! U mnie dopiero ranek. 8 rano a dzieciaki jeszcze leżą. Moja roczna córeczka dostała w nocy temperatury. Dałam jej środek na zbicie temperatury. A teraz dostałam i znowu gorąca... w poniedziałek miała mieć szczepienie...