mala-rybka
Fanka BB :)
A u mamy to najlepiej... W ciąży z córką wylądowałam ostatnie 2tyg u mamy i wszystko pod nos [emoji16] teraz bym coś takiego chciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie macie dziewczyny. Aga dodatkowo niedawno byłaś. Ja we wtorek dopiero.
W srodePrywatnie. Teraz jestem w domu u mamy wracam w niedzielę. Ale do lm tez musze iść po skierowanie na badanie. Kiedy masz paldyne?
Mi sie strasznie tluszcza wiec co dzien mylam, dzis po trzecim dniu mialam taki smalec,ze szokWitam nowa koleżankę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizyty !!!
Adeline89, na włosy to skrzyp i pokrzywa, zależy też jak myjesz, ja zaczęłam myć samymi odżywkami i włosy myje max 2x w tygodniu, przestałam używać tych szamponów a SLS, silikonami i w ogóle i olejuje włosy, są wduzo lepszym stanie, któraś kiedyś dziewczyna na forum mówiła o piciu drożdży, nie wiem jak to się ma w ciąży
Nie mam one wszedzie wychodza nie w jednych miejscachAdeline jakieś badania dodatkowe powinnas zrobić jak gin nic nie poradzi idz do ogólnego bo trochę dużo tych włosów. Ogladalas glowe? Nie masz np lysych placków? Bo jest taka choroba łysienie plackowate.
A u mamy to najlepiej... W ciąży z córką wylądowałam ostatnie 2tyg u mamy i wszystko pod nos [emoji16] teraz bym coś takiego chciała
Po CC to dużo sama robilam, pierwsze mycie tylko mama, a potem to sama wszystko [emoji6] wygodniej mi byłoMoja mama przyjechała do nas przy pierwszym dziecku na półtora miesiąca. Po cesarce jej pomoc była nieoceniona.
Ja myłam co dwa dni... A teraz myje co 3-4 dni i jest OKMi sie strasznie tluszcza wiec co dzien mylam, dzis po trzecim dniu mialam taki smalec,ze szok