No właśnie mi zawsze rosły w ciąży ,a teraz pierwszy raz tak mam oby na to coś zaradziliJa dzis tez z mężem jade, chce on fasolke na zywo zobaczyc ;-)
A co do wlosow to pogadaj z lekarzem bo mi tak leciały ale po porodzie.. teraz to mi nawet szybciej rosna
reklama
Wiem na pewno cos jest nie tak, chyba obetne wlosy do ramion i zobaczymy co mi ten lekarz powie, normalnie czuje sie jakbym po chemii bylaNo ale bez przesady...ja nawet jak miałam naprawdę meeeega stresy to mi aż tak nie leciały. Tym bardziej, że faktycznie masz to TSH wysokie. Pamiętam jak kiedyś kobieta w aptece właśnie mówiła o tarczycy jak chciałam kupić coś na wypadanie włosów. Pierwsze pytanie było czy tarczyca zdrow la ( wtedy nie wiedziałam jeszcze).
mala-rybka
Fanka BB :)
Witam nowa koleżankę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizyty !!!
Adeline89, na włosy to skrzyp i pokrzywa, zależy też jak myjesz, ja zaczęłam myć samymi odżywkami i włosy myje max 2x w tygodniu, przestałam używać tych szamponów a SLS, silikonami i w ogóle i olejuje włosy, są wduzo lepszym stanie, któraś kiedyś dziewczyna na forum mówiła o piciu drożdży, nie wiem jak to się ma w ciąży
Trzymam kciuki za wizyty !!!
Adeline89, na włosy to skrzyp i pokrzywa, zależy też jak myjesz, ja zaczęłam myć samymi odżywkami i włosy myje max 2x w tygodniu, przestałam używać tych szamponów a SLS, silikonami i w ogóle i olejuje włosy, są wduzo lepszym stanie, któraś kiedyś dziewczyna na forum mówiła o piciu drożdży, nie wiem jak to się ma w ciąży
Adeline jakieś badania dodatkowe powinnas zrobić jak gin nic nie poradzi idz do ogólnego bo trochę dużo tych włosów. Ogladalas glowe? Nie masz np lysych placków? Bo jest taka choroba łysienie plackowate.Mi powiedzieli wlasnie,ze ze stresu wlosy mi wylatuja. Dzisiaj spytam sie gina co on na to. Ja sie maluje powoli zeby jak zombie nie wygladac, o 14 zjem obiad, maz wróci wykapie sie odpocznie i jedziemy
Fajnie macie dziewczyny. Aga dodatkowo niedawno byłaś. Ja we wtorek dopiero.Tez Ci sie tak dluzy?
aga6
Fanka BB :)
W sumie we wtorek bylam tylko po skierowanie na badania ktorego nie dostalam a zalapalam sie na usg xDFajnie macie dziewczyny. Aga dodatkowo niedawno byłaś. Ja we wtorek dopiero.
Masz gdzies prywatnie we wtorek czy w lm?
Cześć Jagoda i nie martw się wszytko będzie dobrze.Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
reklama
Prywatnie. Teraz jestem w domu u mamy wracam w niedzielę. Ale do lm tez musze iść po skierowanie na badanie. Kiedy masz paldyne?W sumie we wtorek bylam tylko po skierowanie na badania ktorego nie dostalam a zalapalam sie na usg xD
Masz gdzies prywatnie we wtorek czy w lm?
Podziel się: