Juz po wizycie, niestety jeszcze serduszka nie zobaczyłam tylko pęcherzyk z całkiem żółtym, wizyta za tydzień w piątek zeby sprawdzic czy bedzie serduszko, strasznie sie stresuje, bo w piatek powinnam być już w pracy, mam nadzieję,ze bedzie dobrze i przedłuże l4
reklama
Juz po wizycie, niestety jeszcze serduszka nie zobaczyłam tylko pęcherzyk z całkiem żółtym, wizyta za tydzień w piątek zeby sprawdzic czy bedzie serduszko, strasznie sie stresuje, bo w piatek powinnam być już w pracy, mam nadzieję,ze bedzie dobrze i przedłuże l4
Czyli u ciebie taki sam stan jak u mnie. A ktory dzis u ciebie dzien?
Ale od owu czy od okresu?Czyli u ciebie taki sam stan jak u mnie. A ktory dzis u ciebie dzien?
Od okresuAle od owu czy od okresu?
mala-rybka
Fanka BB :)
To dalej trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji4]Juz po wizycie, niestety jeszcze serduszka nie zobaczyłam tylko pęcherzyk z całkiem żółtym, wizyta za tydzień w piątek zeby sprawdzic czy bedzie serduszko, strasznie sie stresuje, bo w piatek powinnam być już w pracy, mam nadzieję,ze bedzie dobrze i przedłuże l4
Jeju, ja umieram, tak mnie mdłości naszły, nie wymiotuje, tylko mnie mdli i nie mam siły na nic, dosłownie na nic [emoji19] leżę prawie cały dzien
Od okresu 45, ale ja no okres nie patrzę bo dopiero wspolzylam bez zabezpieczenia 26 dni temuOd okresu
Okresem nie ma sie co sugerować tylko owulacja ,bo kazdy ma inaczej ja mialam 20 po okresie ,a 10 dni przed miesiaczka to jest różnicaU mnie okres 10.06 i też jeszcze wczoraj widziałam sam pęcherzyk
Ja wlasnie jadac do lekarza zjadlam loda, wracajac bulke slodka i hod doga musiałam jakos odreagowaćTo dalej trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji4]
Jeju, ja umieram, tak mnie mdłości naszły, nie wymiotuje, tylko mnie mdli i nie mam siły na nic, dosłownie na nic [emoji19] leżę prawie cały dzien
reklama
Nowalijka00
Aktywna w BB
Od okresu 45, ale ja no okres nie patrzę bo dopiero wspolzylam bez zabezpieczenia 26 dni temu
Ja byłam ostatnio w 46 dniu od okresu i zobaczyłam to samo, czyli pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Czekamy razem na nasze serduszka! Będzie dobrze :-)
Podziel się: