reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez wole sama sie zajmować wrecz nie lubie jak mi sie ktos wtrąca, fajnie ,ze pomagala i pilnowala jak poszłam do pracy,ale z niemowlakiem osobiscie wole byc sama

Matko nigdy nie będę chyba na bieżąco z postami .. tyle naskrobalyscie. Wczorajsza wizyta udana, widziałam pęcherzyk w macicy więc ciąża potwierdzona ☺☺☺... za dwa tygodnie wizyta w celu ustalenia terminu ciazy, badań itp... wszystkim oczekujacym przesyłam pozytywne fluidy ☺☺☺☺

Ja chyba lubię żyć w stadzie [emoji23] w domu zawsze ktoś był [emoji4] teraz dom wydaje się taki pusty. Wczoraj synek zaprosił dzieci z sąsiedztwa i oprócz nas było jeszcze czterech chłopców, dziewczynka i dwoje rodziców, jeszcze jedna sąsiadka, nasz pies i jej. Ja chyba lubię chaos i w nim odnajduję się najlepiej. Dzieciaki wyskakały się na trampolinie, malowały kredą, jeździły rowerami i na rolkach. Młody padł o 9:30 wieczorem. Sąsiadka nieco pomogła przy córeczce. Bo od siódmego miesiąca chodzi. Teraz to już biega...

Ja chyba lubię żyć w stadzie [emoji23] w domu zawsze ktoś był [emoji4] teraz dom wydaje się taki pusty. Wczoraj synek zaprosił dzieci z sąsiedztwa i oprócz nas było jeszcze czterech chłopców, dziewczynka i dwoje rodziców, jeszcze jedna sąsiadka, nasz pies i jej. Ja chyba lubię chaos i w nim odnajduję się najlepiej. Dzieciaki wyskakały się na trampolinie, malowały kredą, jeździły rowerami i na rolkach. Młody padł o 9:30 wieczorem. Sąsiadka nieco pomogła przy córeczce. Bo od siódmego miesiąca chodzi. Teraz to już biega...
Oj ja te, wolę jak są ludzie, bo całe dzieciństwo tak było, a teraz odkąd mieszkamy za granicą nie ma tyle rodziny tutaj i większy spokój jest, przyzwyczajenie po prostu... Moi rodzice są kochani, ale uwielbiają wtrącać swoje 5groszy do wychowania, czego ja nie lubię, ale dzieciaki teraz u nich siedzą i marudzić nie mogę, bo o pomoc mogę prosić w każdej chwili

Chyba nici z pracy w domu. Młoda ma gorączkę i bardzo marudzi. Jaknjest chora usypia tylko na mnie. Trzeba będzie skończyć jak pójdzie spać. Biedna leży teraz ze mną na bujanym fotelu. Synek zaś w siódmym niebie. Pozwoliłam włączyć Netflix.

reklama
Chyba nici z pracy w domu. Młoda ma gorączkę i bardzo marudzi. Jaknjest chora usypia tylko na mnie. Trzeba będzie skończyć jak pójdzie spać. Biedna leży teraz ze mną na bujanym fotelu. Synek zaś w siódmym niebie. Pozwoliłam włączyć Netflix.
Uuu to zdrówka dla niej [emoji8] niech szybko przechodzi

Do góry