Ja tez wybrzydzac nie bede Wazne, zeby wszystko bylo dobrze. Tylko jakos nie moge sobie wyobrazic, ze mialabym miec synka....ale moze bedzie niespodziankaMi w sumie obojętne,ale jak bedzie odmiana to fajnie choc mi sie wydaje,ze syn bedzie
reklama
Wiadomo ja tez nie mowie ze wzglad na prace poki serce nie bije i nie mam zaświadczenia o ciazy moga mnie zwolnić,a jak cos nie pójdzie to tez moze tak byc bo wtedy beda wiedzieć ze znow mogę chciec zajscA no to inna sytuacja faktycznie[emoji17] przykro mi ze takie sytuacje u Ciebie.wiem że są kobiety które nie chcą"zapeszyc" i dlatego nie mówią.Ja uważam że co ma być to będzie i nie zmieni tego to czy powiem komuś ta radosna nowine czy będę trzymała to dla siebie[emoji4]
judytka777
Fanka BB :)
To zrozumiałe.jeśli chodzi o pracę to całkiem inna sytuacja.Ja akurat opiekuje się dzieckiem jestem niania[emoji5] i muszę powiedzieć też ze jestem w ciazy.napewno cieszyc się nie będzie ale miałam wcześniejsze ciąże problemowe dlatego muszę ja poinformować.Wiadomo ja tez nie mowie ze wzglad na prace poki serce nie bije i nie mam zaświadczenia o ciazy moga mnie zwolnić,a jak cos nie pójdzie to tez moze tak byc bo wtedy beda wiedzieć ze znow mogę chciec zajsc
judytka777
Fanka BB :)
Ja wiadomo że marzę o coreczce mając dwóch synów [emoji4]licze na to choc pewnie bedzie synek[emoji23]
Witam. Jeszcze przed testem ale już od dwóch dni brak miesiaczki Czekamy na upragnione trzecie dzieciątko <3
Yousthyna
Początkująca w BB
A tak z innej beczki,w sobotę czeka mnie lot 4h.trochę się stresuję. Lekarz mówi, że mam lecieć i odpoczywać a jednak niepokój jest . Latała któraś z was we wczesnej ciąży ?
Ja mam podobny dylemat. Mamy zaplanowany wyjazd na początku sierpnia. To będzie dopiero 8-9tc i mam mega wątpliwości co robić. Jeszcze nie rozmawiałam z moim lekarzem, a w internecie wiadomo - można wyczytać wszystko.
Witaj[emoji6]Dobry wieczór!
Czy można do Was dołączyć?
OM miałam 9 czerwca, test zrobiłam w terminie miesiączki i pokazał dwie kreseczki. Bardzo się cieszymy, bo udało nam się w 1cs. Mamy już 2letniego synka.
Witam i powodzeniaWitam. Jeszcze przed testem ale już od dwóch dni brak miesiaczki Czekamy na upragnione trzecie dzieciątko <3
reklama
Podziel się: