reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witaj :)

Dziewczyny naprawdę nie zamartwiajcie się brakiem objawów a cieszcie.
W żadnej ciąży ani tej pierwszej wzorowej, ani tej bezzarodkowej nie miałam typowo ciążowych objawów, mdłości, zachcianki itp. nic.
Moja mama nie chciała mi wierzyć bo przeszła trzy ciąże i każdą mocno odczuła.
Brak objawów kompletnie o niczym nie świadczy, każda z nas jest inna.

Zazdroszczę Wam tych wizyt, też już chcę słyszeć serduszko :)
Dokladnie popieram ja w ciazach nie mialam ani tkliwych piersi,ani mdlosci, i w tych prawidlowych i nieprawidlowych jedynie co to spac mi sie chce,ale moze przez to ze sie rozleniwilam odkad jestem w domu [emoji23] kazda ciaza jest inna to jak jedno dziecko chodzi jak ma nie caly rok inne jak poltora i z mowa tez inaczej,wszystko ma swoj czas

reklama
Bedziesz robic jeszcze bety,czy juz czekasz na wizytę do gina?
Nie robię już bety.czekam do poniedzialku cierpliwie[emoji4] .dziś powiedziałam mamie,siostrom i teściowej.wszyscy się bardzo cieszą o dziwo[emoji57] .myślałam ze średnio to przyjmą że trzecie dziecko ale się cieszą.W sumie wiedzieli że staramy się już od dwóch lat[emoji4]

Nie robię już bety.czekam do poniedzialku cierpliwie[emoji4] .dziś powiedziałam mamie,siostrom i teściowej.wszyscy się bardzo cieszą o dziwo[emoji57] .myślałam ze średnio to przyjmą że trzecie dziecko ale się cieszą.W sumie wiedzieli że staramy się już od dwóch lat[emoji4]
Ja w poniedziałek ide na bete lekarz mi kazał i dopiero jak bedzie te 1500przyjsc do niego bo niby ciałko zolte bedzie. Daj znać w poniedziałek jak tam. Ja i maz tylko wiemy nikomu nie mowie jak zawsze do minimum 3miesiąca

Ja mogłabym z lodówki nie wychodzić :szok: i właśnie zaczęłam herbatki ziołowe pić, żeby zapić nudności :frown: cieszcie się, że tego nie macie

reklama
Do góry