Dokladnie popieram ja w ciazach nie mialam ani tkliwych piersi,ani mdlosci, i w tych prawidlowych i nieprawidlowych jedynie co to spac mi sie chce,ale moze przez to ze sie rozleniwilam odkad jestem w domu [emoji23] kazda ciaza jest inna to jak jedno dziecko chodzi jak ma nie caly rok inne jak poltora i z mowa tez inaczej,wszystko ma swoj czasWitaj
Dziewczyny naprawdę nie zamartwiajcie się brakiem objawów a cieszcie.
W żadnej ciąży ani tej pierwszej wzorowej, ani tej bezzarodkowej nie miałam typowo ciążowych objawów, mdłości, zachcianki itp. nic.
Moja mama nie chciała mi wierzyć bo przeszła trzy ciąże i każdą mocno odczuła.
Brak objawów kompletnie o niczym nie świadczy, każda z nas jest inna.
Zazdroszczę Wam tych wizyt, też już chcę słyszeć serduszko
reklama
judytka777
Fanka BB :)
Nie robię już bety.czekam do poniedzialku cierpliwie[emoji4] .dziś powiedziałam mamie,siostrom i teściowej.wszyscy się bardzo cieszą o dziwo[emoji57] .myślałam ze średnio to przyjmą że trzecie dziecko ale się cieszą.W sumie wiedzieli że staramy się już od dwóch lat[emoji4]Bedziesz robic jeszcze bety,czy juz czekasz na wizytę do gina?
aga6
U mnie cera to masakra...Ja tez mam tylko 2 objawy...pogorszenie cery i bole brzucha ale mnie to akurat cieszy, bo boje sie bardzo mdlosci i wymiotow
Ja w poniedziałek ide na bete lekarz mi kazał i dopiero jak bedzie te 1500przyjsc do niego bo niby ciałko zolte bedzie. Daj znać w poniedziałek jak tam. Ja i maz tylko wiemy nikomu nie mowie jak zawsze do minimum 3miesiącaNie robię już bety.czekam do poniedzialku cierpliwie[emoji4] .dziś powiedziałam mamie,siostrom i teściowej.wszyscy się bardzo cieszą o dziwo[emoji57] .myślałam ze średnio to przyjmą że trzecie dziecko ale się cieszą.W sumie wiedzieli że staramy się już od dwóch lat[emoji4]
mala-rybka
Ja mogłabym z lodówki nie wychodzić i właśnie zaczęłam herbatki ziołowe pić, żeby zapić nudności cieszcie się, że tego nie macie
Ja z synem mialam okropna to mowili ze dziewczynka bo urodę zabiera a tu syn jak czułam bylU mnie cera to masakra...
aga6
No ja nie moge bo te plamienia byly i lepiej nie ryzykowacMi lekarz powiedział ze mozna uprawiac seks ale na spokojnie,ale wiadomo czlowiek sie stresuje i tak ze tam maly czlowiek jest
WiadomoNo ja nie moge bo te plamienia byly i lepiej nie ryzykowac
reklama
martoosia04
A tak z innej beczki,w sobotę czeka mnie lot 4h.trochę się stresuję. Lekarz mówi, że mam lecieć i odpoczywać a jednak niepokój jest . Latała któraś z was we wczesnej ciąży ?
Ja leciałam na przełomie 3/4 msca do Grecji. Zero przeciwwskazań. Lekarz dał zielone swiatlo. Nic się nie działo.
Podziel się: